TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Brandweerman Sam
«
»
06:00 Maya!
Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Wanneer ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.
«
»
06:10 Maya!
Er klinken rare geluiden in de korf en Willy denkt dat er een spook rondwaart. Niemand kan nog slapen. Maya durft wel op onderzoek uit te gaan.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Smal beweert dat kabouterpap veel lekkerder is dan Plopkoeken. Ze is zelfs bereid om een zoentje te geven aan de kabouter die de lekkerste pap bereidt.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Tijdens hun wandeling in het bos laten de kabouters geregeld een stukje Plopkoek vallen. Zo zijn ze er zeker van dat ze de weg zullen terugvinden. Maar Smul is ook op pad in het bos.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:30 Spirit: Samen Vrij
Een merrie uit Spirits kudde gaat bevallen. Lucky schrijft Pru en Abigail in bij de Prescott-charmeschool om ze klaar te stomen voor het gala van de gouverneur.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:15 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Ieps voorliefde voor competitie en destructie verpest Thunks spel, dat gebaseerd is op samenwerken. - Kwaak wordt ontslagen en vervangen door een heel ander soort meester.
«
»
09:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Onbewust van de oorlog in Draken Rand, ontdekken Hikkie en zijn vrienden een eiland vol draken die gewond zijn geraakt door de Drakenjagers.
«
»
09:40 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
Evi's zus Esther kan haar man Bart niet bereiken. Om haar gerust te stellen passeren ambulanciers Evi en Kevin even langs Barts beenhouwerij. Maar hun schoonbroer is nergens te zien.
«
»
12:30 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Mathias heeft grootse plannen en kan daarbij op de hulp van Lars rekenen. Rudi mag bezoek ontvangen in de gevangenis. Wanneer Zjef langskomt, loopt het echter helemaal mis.
«
»
14:10 Wittekerke
Jens en Evy zijn samen in bed beland, maar zij had zich haar nacht met de agent totaal anders voorgesteld. Jean-Paul stelt Elke verantwoordelijk voor de scène die Jelle heeft gemaakt.
«
»
15:00 Private Practice
Addison en Cooper adviseren een koppel dat voor een dilemma staat over hun pasgeboren tweeling. Ondertussen komt Sam erachter dat Dink met Maya wil trouwen.
«
»
15:55 Cougar Town
Grayson droomt er al langer van om mee te spelen in een reclamespot. Wanneer die droom werkelijkheid wordt, is het echter niet wat hij ervan verwacht had.
«
»
16:15 Cougar Town
Laurie en Travis decoreren hun appartement. Grayson probeert Andy aan te leren hoe hij moet omgaan met zijn nieuwe opzichter.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:55 Spoed
De zoon van Andrea heeft een ongeval met zijn brommer. Hofkens en Mel krijgen slecht nieuws van het adoptiebureau. Twee mannen komen vast te zitten in een lift.
«
»
17:50 Echte verhalen: SOS 112
Kevin en Evi zien een vrouw in het struikgewas liggen. Ze zijn er vrij zeker van dat hun patiënt wat te diep in het glas heeft gekeken.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Jelle houdt zich stoer ten opzichte van Louise en Kato, maar heeft toch schrik. Emiel is boos op Patrick. Samira en Benny slagen er niet in om hem te troosten op hun tripje naar zee.
«
»
20:35 Sergio Over De Grens
Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Vandaag trekt hij met Ella Leyers naar Lapland.
«
»
21:50 Op Interventie
Inspecteurs Dylan en Jan gaan langs in een Genkse hotelkamer die werd vernield door een van de gasten. Het meubilair werd vernield, etensresten op de vloer en muren en er ligt zelfs urine op de vloer.
«
»
22:45 Een Echte Job
Stagiaires Frances Lefebure, Joris van Rossem, Stefaan Degand, Jonas Van Geel en Nora Gharib hebben nog veel te leren, maar langzamerhand vindt iedereen zijn draai op de eigen afdeling.
«
»
23:50 Private Practice
Addison en Cooper adviseren een koppel dat voor een dilemma staat over hun pasgeboren tweeling. Ondertussen komt Sam erachter dat Dink met Maya wil trouwen.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers