TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Na een telefoontje gaat Tim naar het meer, maar het is niet Franzi die daar op hem wacht. Om haar vader bij te staan, besluit Lucy haar reis naar de Verenigde Staten uit te stellen.
«
»
12:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 Her Son's Secret
Dertien jaar geleden verloor Sarah haar zoon Matt. Hij zou verdronken zijn, maar het lichaam werd nooit gevonden. Plots staat Matt weer voor haar deur.
«
»
16:25 The Resident
Een uitbraak van de griep blijkt het bestaan van een vreselijke besmettelijke ziekte te maskeren. Chastain neemt in allerijl quarantainemaatregelen en onderzoekt de getroffen patiënten.
«
»
17:15 Modern Family
Gloria en Claire brengen samen met de kinderen moederdag door. Jay beslist om thuis te blijven. Hij wil immers een maaltijd voor de ganse familie bereiden.
«
»
17:45 Modern Family
Phil en Claire beslissen om een dag van ouderlijke taken te wisselen. Ondertussen geeft Jay zakelijk advies aan een vriend die start met een hondenschool.
«
»
18:20 Superstore
Amy krijgt de kans om haar jeugdidool te ontmoeten. Jonah stuit op een geheim uit Mateo's verleden. Dina werkt aan een gedenkwaardige sluitingsceremonie.
«
»
18:50 The Simpsons
NASA-wetenschappers zoeken een ietwat sullige werkman voor een populaire missie in de ruimte. Ze geven Homer en Barney de kans om deel te nemen aan de selecties.
«
»
19:20 The Simpsons
Homer slaagt er maar niet in om tickets te bemachtigen voor een voetbalwedstrijd. Ned Flanders wint daarentegen twee tickets tijdens een radiowedstrijd en vraagt of Homer zin heeft om mee te gaan.
«
»
19:45 Las Vegas
Een lokale politicus, die vroeger marinier was, raakt betrokken bij een schandaal met een zestienjarig, weggelopen meisje. Danny wil hem helpen maar krijgt hier spijt van.
«
»
20:35 The Sorcerer's Apprentice
Tovenaar Balthazar Blake moet New York verdedigen tegen duistere krachten. Zijn aartsvijand, de boosaardige magiër Maxim Horvath, bereidt een plan voor om de stad te vernietigen.
«
»
22:35 The League of Extraordinary Gentlemen
1899. Een mysterieuze organisatie, geleid door The Phantom, doet er alles aan om oorlog uit te lokken. Allan Quatermain en zijn groep mensen met speciale gaven proberen The Phantom te stoppen.
«
»
00:30 Las Vegas
Een lokale politicus, die vroeger marinier was, raakt betrokken bij een schandaal met een zestienjarig, weggelopen meisje. Danny wil hem helpen maar krijgt hier spijt van.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers