TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Het is tijd voor de jaarlijkse koninginnentaart, zodat ze de rest van het jaar weer eitjes kan leggen. Willy slaapwandelt en eet de hele taart op. Die moet voor zonsondergang vervangen worden.
«
»
06:10 Maya!
Rechter Bijenwas vindt dat er inefficiënt gevlogen wordt in de korf en laat overal verkeersbordjes plaatsen. Vervolgens moet iedereen zijn vliegexamen afleggen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Onder een mooie warme zon werkt Smal in haar bloementuin. Na het lange werken gaat ze bij Plop een glaasje melk drinken. Ondertussen wandelen Klus en even later ook Smul voorbij haar mooie tuin.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kabouter Plop maakt een verrassing klaar voor Kwebbel. Alles loopt in het honderd wanneer Smal opeens opduikt. Het resultaat is dat de kaboutermeisjes kletterende ruzie krijgen.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:55 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:20 Spirit: Samen Vrij
Lucky en zadelmaker Turo smeden een plan om een paard te helpen dat wordt verwaarloosd door zijn wrede eigenaar. Lucky's vader moet een scheur in een dam repareren.
«
»
07:40 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:05 Lang Leve Koning Julien
Julien en de jongens werken samen met haaien en proberen een leger te vormen. De kaart van Jarsh-Jarsh brengt Clover en Sage in gevaar. Morts ontsnappingsplan loopt mis.
«
»
08:30 Dawn of the Croods
Grug wil met angst de bewoners zover krijgen dat ze de verdedigingsmaatregelen tegen de Broods accepteren. - Iep raakt gewond en is getuige van een verdachte ontmoeting.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Draken: Race naar de rand
Hikkert en de Drakenrijders redden een gewonde Speed Stinger en nemen hem mee naar hun eiland. Ze zijn zich echter niet bewust van de ernstige gevolgen.
«
»
09:35 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
Ambulanciers Kevin en Evi helpen een bejaarde man die thuis gevallen is. Kevin moet wel één van zijn grootste angsten overwinnen om tot bij het slachtoffer te geraken.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Voor zanger Ian Thomas begint de week niet goed: zijn auto werd gestolen. Kan De Buurtpolitie zijn wagen terugvinden?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Stan maakt zich zorgen over Evy, omdat Simon compleet over zijn toeren is sinds de gebeurtenissen bij Fashion. Zijn vermoedens blijken niet onterecht.
«
»
14:10 Wittekerke
Lotte is er niet over te spreken dat Kathleen bij haar vader intrekt en ze weigert haar bureau met de indringster te delen. Frank gaat op zoek naar een nieuwe uitbater voor de surfclub.
«
»
15:10 Private Practice
Dokter Bailey, een ex-collega van Addison, is in Los Angeles om een van haar patiënten te opereren. De patiënt krijgt een donororgaan, haar enige kans op overleven.
«
»
16:00 Cougar Town
Ellie probeert Andy tegen te houden om voor het burgemeesterschap te gaan. Jules valt van haar stoel wanneer ze ontdekt dat Travis samen is met Holly.
«
»
16:25 Cougar Town
Er kondigt zich een orkaan aan, waardoor Jules zin krijgt in een orkaanfeestje. Nu Lauries Skype-romance met haar soldaat voorbij is, wil Travis zijn kans wagen.
«
»
16:45 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:55 Spoed
Dramaserie.
«
»
17:55 Echte verhalen: SOS 112
Ambulanciers Kevin en Evi worden opgeroepen voor een zware valpartij. Daar toegekomen blijkt dat het slachtoffer is gaan lopen. Een kassière verliest het bewustzijn op haar werk.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Patrick verneemt van Stafke dat er een bende actief is in de wijk. Hij gaat op onderzoek uit en komt op een filmset terecht, waar hij 'Familie'-acteur Maarten Cop ontmoet.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Hanne en Quinten proberen hun huisgenoten nog altijd in het ongewisse te laten. Francesca maakt zich zorgen en vindt een luisterend oor bij Jan. Raven voelt zich opgesloten.
«
»
20:35 Sergio over de grens
Sergio Herman trekt met Regi Penxten op culinaire pelgrimstocht langs de Camino del Norte in het noorden van Spanje. Hun avontuur start in Bilbao, aan de voet van het Guggenheimmuseum.
«
»
21:50 Op Interventie
Realityreeks.
«
»
22:55 Een Echte Job
Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris van Rossem ruilen de spotlights in voor een 'echte job'. Ze draaien enkele weken mee op een afdeling van het Jessa Ziekenhuis.
«
»
23:55 Private Practice
Dokter Bailey, een ex-collega van Addison, is in Los Angeles om een van haar patiënten te opereren. De patiënt krijgt een donororgaan, haar enige kans op overleven.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers