TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Vlak voor het toernooi vindt Franzi het verloren amulet. Wanneer ze naar het veld loopt om Tim zijn geluksbrenger te geven, komt ze ten val en ze verliest het bewustzijn.
«
»
12:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 Deadly Switch
Anna, die als uitwisselingsstudente in de VS studeert, wordt het doelwit van een gevaarlijke stalker. Ze wordt opgevangen bij de familie van haar kamergenote, maar ook daar gebeuren vreemde dingen.
«
»
16:25 The Resident
De vader van Conrad, die ook het nieuwe hoofd van de raad van bestuur is, wil graag input van zijn zoon over financiële zaken. Ondertussen probeert iemand producten te verkopen aan de dokters.
«
»
17:15 Modern Family
Claire weet Phil er eindelijk van te overtuigen hun oude stationwagen te verkopen, maar niet voordat het gezin herinneringen aan de auto heeft opgehaald.
«
»
17:45 Modern Family
Alex is verliefd op een klasgenoot en krijgt advies van Haley. Mitchell en Cameron discussiëren over het feit dat Mitchell nooit in het openbaar zijn genegenheid wil tonen.
«
»
18:15 Superstore
Komische serie.
«
»
18:45 The Simpsons
Op zijn sterfbed doet opa een bekentenis aan Homer. Als hij uiteindelijk toch herstelt, beseft hij dat hij een probleem heeft.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer en Marge volgen Moe na sluitingstijd en zien hem ruziën met zijn vader. Moe blijkt al jaren door zijn familie verstoten te zijn en de Simpsons proberen de breuk te lijmen.
«
»
19:45 Las Vegas
Misdaadserie.
«
»
20:35 Maze Runner: The Death Cure
Thomas en de Gladers staan nu voor een laatste, gevaarlijke missie. Om hun vrienden te kunnen redden, moeten ze een geneesmiddel vinden tegen de dodelijke Flare-ziekte.
«
»
23:20 Crawl
Terwijl een monsterorkaan van categorie 5 over Florida raast, probeert Haley Keller haar vader te redden. Ze komen echter vast te zitten in een huis, dat wemelt van bloeddorstige alligators.
«
»
00:55 Las Vegas
Misdaadserie.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers