TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:05 Jabaloe
Twinkly krijgt een erfenis van een rijke achteroom. De andere cowboys willen een stukje van de erfenis, maar Twinkly deelt met niemand. Sheriff Jack heeft echter een plannetje.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:30 Kabouter Plop
De kabouters zitten samen in de herberg taart te eten. Wanneer Klus zijn stuk op heeft, wil hij een tweede. Dat is niet voor hem maar voor zijn oom Klos. Dan komt Klos op bezoek in de melkherberg.
«
»
06:40 Arthur & De Minimoys
Het is Hugamug en op die dag zijn de Minimoys xtra vriendelijk. Koning Sifrat wil van die dag gebruikmaken om Malthazard een drankje te laten drinken dat vrede zou kunnen brengen in de Zeven Landen.
«
»
07:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen absoluut niet geslaagd.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Wanneer een paar huurlingen naar de Rand komen en Thor Bottenbreker om hulp vragen, laat Vissenpoot zich door Snotvlerk hypnotiseren om zo zijn sterke alter ego op te roepen.
«
»
09:35 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
De 15-jarige Ella komt samen met haar mama aangifte doen op het politiekantoor. Na lang aarzelen heeft ze haar moeder verteld dat ze verkracht werd.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Evy laat June geloven dat Stan haar niet meer wil zien. Jan wil aan zijn conditie werken, maar gaat door zijn rug. Benny krijgt telefoon van de deurwaarder.
«
»
14:20 Wittekerke
Jasper is ervan overtuigd dat Robin niet bewust een slippertje heeft gemaakt, maar het slachtoffer is geworden van de manipulaties van Cline.
«
»
15:30 Private Practice
Sam probeert te zorgen voor zijn zus Corinne, maar haar mentale toestand maakt dat bijna onmogelijk. Sheldon ontdekt het grote nieuws van Amelia.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Vlakbij een kerk is een personenwagen ingereden op een bus met uitgeprocedeerde asielzoekers aan boord.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Wanneer de jonge papa Pieter Vanderycken patronen van een jachtgeweer in zijn tuin vindt, dient hij klacht in tegen zijn buurman bij wijkagent Patrick Tilkens.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Rudi is niet opgezet met de livestream die Zjef heeft georganiseerd. Peter verneemt de beslissing van Louise. Hij gaat ook langs bij het huis van Francesca, maar er is niemand thuis.
«
»
20:35 Ze Zeggen Dat
Is hypnose onzin? Dat zeggen ze toch altijd. Andy onderwerpt zich niet geheel vrijwillig aan deze bewering en probeert door hypnose van zijn spinnenangst af te geraken.
«
»
21:55 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
23:10 De sterkste handen
Tien straffe stielmannen en -vrouwen worden door Natalia en Sergio Quisquater getest op kracht, behendigheid, mentale weerbaarheid en uithoudingsvermogen.
«
»
00:15 Private Practice
Sam probeert te zorgen voor zijn zus Corinne, maar haar mentale toestand maakt dat bijna onmogelijk. Sheldon ontdekt het grote nieuws van Amelia.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:35 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Gnurf onderzoeken wat voor bloemen je moet kopen voor iemand die je niet leuk vindt.
«
»
05:45 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers