TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Verwacht op VTM 3
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Christoph stelt Karl voor een ultimatum: als hij `s avonds zijn geld niet terugheeft, dan stapt hij naar de politie om aangifte te doen van brandstichting.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 The Only Living Boy in New York
De pas afgestudeerde Thomas leidt een comfortabel leven in New York. Zijn leven komt op z'n kop te staan wanneer hij ontdekt dat zijn vader een affaire heeft met de bloedmooie Johanna.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Om Penny gerust te stellen, confronteert Leonard de vrouw met wie hij kuste. Sheldon heeft het moeilijk na de breuk met Amy en Bernadette voelt zich schuldig dat ze een geheim voor Penny achterhield.
«
»
16:50 Will & Grace
Grace keert terug van haar reis naar Europa en voelt zich herboren, totdat ze nieuws krijgt dat haar leven op zijn kop zet. Karen deelt haar wijsheid met Will.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Wanneer Penny en Leonard aankondigen dat ze gaan samenwonen, besluit Sheldon terug te keren naar 2003, een simpelere tijd waarin hij hen nog niet had ontmoet.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Wanneer de jongens leren schermen van Barry Kripke, bevindt Sheldon zich in een onaangename situatie. Kripke lijkt namelijk genteresseerd te zijn in Amy.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly helpt Erica met de organisatie van een Dirty Dancing-schoolfeest, tot ze beseft dat het misschien niet erg gepast is. Murray en Adam proberen hun danskunsten te verbeteren, met weinig succes.
«
»
18:45 The Simpsons
Tot Homers grote vreugde mag Bart tijdens de zomer naar Frankrijk en dat in het kader van een studentenuitwisselingsprogramma.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer ziet hoe de populaire tv-clown Krusty de supermarkt overvalt. Bart kan niet geloven dat zijn grote idool zoiets zou doen en hij probeert Krusty's onschuld te bewijzen.
«
»
19:40 White Collar
Terwijl ze een routinediefstal onderzoeken, worden Peter en Neal geconfronteerd met Sara Ellis, de verzekeringsinspecteur die destijds tegen Neal getuigde en hem in de gevangenis wou.
«
»
20:35 Chicago Med
De behandelingskeuze van dr. Manning heeft onaangename gevolgen voor een patint. April en Noah zijn het niet eens over een patint die werd mishandeld.
«
»
21:30 Chicago Fire
Cruz en Severide onderzoeken een brand die werd veroorzaakt door een oudere vrouw. Kidd, Foster en Brett zorgen in de kazerne voor een vrouwvriendelijke lounge. Firehouse 51 heeft iets te vieren.
«
»
22:20 Chicago P.D.
De schokkende moord op enkele jongemannen raakt Halstead. Om een verdachte te identificeren raadt Crawford het team aan om gebruik te maken van nieuwe gezichtsherkenningssoftware.
«
»
23:15 White Collar
Terwijl ze een routinediefstal onderzoeken, worden Peter en Neal geconfronteerd met Sara Ellis, de verzekeringsinspecteur die destijds tegen Neal getuigde en hem in de gevangenis wou.
«
»
00:00 Queen of The South
Bij een stoutmoedige poging om de distributie van drugs in Phoenix volledig in handen te krijgen, sluit Teresa een pact met de duivel.
«
»
00:45 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers