TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:00 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:15 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:40 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:05 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:55 K3 Roller Disco
Hanne spaart al enige tijd voor een nieuwe InGame die uitkomt. Ze gaat kamperen aan de winkel om er als eerste eentje te bemachtigen.
«
»
08:20 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:45 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:05 Nonkel Jef
Het is groot vuil in het dorp, maar Nonkel Jef gooit niets weg, integendeel. Zotten Dré introduceert een nieuw caféspel.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Casey is razend nadat Gallo zijn bevel tijdens een gevaarlijke interventie compleet negeerde. Brett en Mackey gaan op zoek naar antwoorden na een reeks verdachte telefoontjes.
«
»
12:25 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Lego Masters Australia
De teams krijgen een nieuwe opdracht voorgeschoteld die eigenlijk bestaat uit twee delen. Ze moeten namelijk een verhaal creëren dat zowel boven als onder de tafel verteld wordt.
«
»
15:30 Fresh off the Boat
Jessica plant extra qualitytime in met Eddie, Emery en Evan. Louis heeft ondertussen grootse ideeën voor de blog van Honey.
«
»
16:10 K2 zoekt K3
De 15 overgebleven kandidaten duiken samen in een spannend bootcamp boordevol emoties, verrassingen én een bommetje van de jury.
«
»
18:20 Expeditie Pairi Daiza
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Code van Coppens
Twee BV-duo's moeten uit een escape room zien te ontsnappen die Staf en Mathias in elkaar hebben gestoken. Vandaag: Nora Gharib en Danira Boukhriss Terkessidis tegen Andy Peelman en Dina Tersago.
«
»
21:10 De Bende van Jan de Lichte
Vlaanderen, 1747. Jan de Lichte keert terug van de Oostenrijkse oorlog als een gevangene, beschuldigd van moord en desertie. Hij slaagt erin te ontsnappen en keert terug naar zijn geboortestreek.
«
»
22:15 Ik ben Remco
Remco Evenepoel rekent af met zijn demonen: de interne kritiek, de media, zichzelf. In interviews blikken Evenepoel zelf, zijn ouders, Patrick Lefevere en Iljo Keisse, terug op een woelig jaar.
«
»
23:05 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas tijdens hun werkshiften.
«
»
00:20 Gooische vrouwen
Voor de televisiecamera's spelen charmezanger Martin en zijn echtgenote Cheryl samen met hun pasgeboren zoontje het perfecte gezinnetje, maar de waarheid is anders.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:35 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken of je echt naar de maan kan lopen.
«
»
05:45 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

We zien hoe België tussen maart en eind september 2020 evolueerde van wanhoop naar hoop en weer terug. Met de eerste besmettingen, een lockdown, de exit-strategie in fases met nieuwe verstrengingen én versoepelingen tot de verklaring van kersvers premier De Croo: 'Dit land kan zich geen tweede lockdown veroorloven'.

'Op Slot', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers