TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle gaan naar Palestina. Xena had de reus Goliath immers beloofd hem daar te ontmoeten om samen het gevecht te herdenken waarbij zijn familieleden omkwamen.
«
»
12:45 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle keren terug naar Griekenland. Ze ontdekken dat er jonge vrouwen verdwijnen in de buurt van het bos. Xena vreest dat Bacchus aan het werk is.
«
»
13:45 Darts - EK
Liveverslag van de kwartfinale op het EK darts.
«
»
18:25 The Island with Bear Grylls
Bear Grylls laat een groep rijken achter op volle zee en een groep minderbedeelden dropt hij in een mangrove. Wanneer de twee teams elkaar uiteindelijk weten te vinden, barst er een klassenstrijd los.
«
»
19:30 De familie Backeljau
Die rosse doe-het-zelvers van over de deur zijn door de Backeljaus vakkundig weggepest. Er trekken nieuwe overburen in en de familie zet zich aan het gluren.
«
»
20:00 Darts - EK
Liveverslag van de halve finale en de finale op het EK darts.
«
»
00:00 Vossenstreken
Politiecommissaris Sara Roose en haar rechercheurs van de cel onopgeloste zaken heropenen de moord op student Joris Theunissen, die in 1984 dood werd teruggevonden.
«
»
01:00 Motorway Cops
Speciale politieteams van Yorkshire en Humber slaan vaak de handen in elkaar om de illegale drugshandel over de wegen van Groot-Brittannië een halt toe te roepen.
«
»
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Chicago is in de jaren dertig, de tijd van de drooglegging, een gewelddadige, corrupte stad. De georganiseerde misdaad en de huurmoordenaars verdienen grof geld aan het officiële verbod om alcohol te maken, te verdelen of te verkopen. Een van die gangsters is Al Capone, die door zijn terreur de stad verlamt. The Untouchables, een groep jonge, gemotiveerde politieagenten die boven elke verdenking staan en niet omgekocht kunnen worden, besluiten de strijd aan te binden met de gangsters.

'The Untouchables', film uit 1987 met oa. Sean Connery en Kevin Costner, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers