TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:00 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken of er een manier bestaat om je droom die je 's nachts had achteraf te herbekijken.
«
»
06:10 My Little Pony - Friendship is Magic
De band tussen Pinkie en Maud wordt op de proef gesteld wanneer Maud een vriendje heeft dat Pinkie niet kan uitstaan.
«
»
06:30 Jabaloe
Sheriff Jack vindt net voor de saloon olie in de grond. Door het vinden van de oliebron zal hij stinkend rijk worden! Hij begint zich te gedragen als een echte oliebaron.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus heeft een drumstel gemaakt en geeft een concert. Zijn vrienden houden niet van het lawaai van de trommels. Maar ze willen Klus niet ontgoochelen en wonen toch het optreden bij.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Klus wil Plop laten schrikken. De kabouter doorziet het plannetje en besluit Klus een koekje van eigen deeg te bakken.
«
»
06:45 Arthur & De Minimoys
Arthur gebruikt het zwaard om een cadeau voor Selenia te maken en daardoor werkt het zwaard niet meer. Kan hij het vertrouwen terugwinnen?
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Josje leert uit een boekje hoe ze moet hypnotiseren. Ze denkt dat ze de anderen kan helpen met hun problemen door hen onder hypnose te brengen. Marcel besluit Rosie mee te nemen op cruise.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:40 Lang Leve Koning Julien
Mort doet een poging om Koto te onttronen. Julien, Maurice en Pancho lopen het risico aan een monster te worden gevoerd. De goeroe van Sage is niet wat Clover verwachtte.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:20 Lisa
Lisa is in de war en duwt Jonas opnieuw van zich weg. Dorine confronteert Sino met bewijzen en ze dient haar ontslag in. Ondertussen staat Massa in rep en roer door het bezoek van de auditeur.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Trudy ontdekt dat Louise gewaagde foto's stuurt naar een jongen uit haar klas. Véronique voelt zich klaar om terug te gaan werken en probeert Leen daarvan te overtuigen.
«
»
14:20 Wittekerke
Het zit Arne hoog dat zijn vader partij kiest voor Kathleen en hij polst bij Céline of hij opnieuw bij Close aan de slag kan. Moesj geeft niet zo snel op en ze besluit met Arnes vader te gaan praten.
«
»
15:35 Private Practice
Cooper krijgt de verrassing van zijn leven wanneer een oude bekende in de praktijk verschijnt.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Het is weer een hectische dag op de spoedafdeling. Toch vinden Jos, Cisse en Bob de tijd om de vrijgezellenfuif van Luc te organiseren.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Lisa heeft groot nieuws. Pilar begrijpt haar beslissing niet. De auditeur ontdekt dat alle succesvolle campagnes van Massa voortkomen uit ideeën van Lisa.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:50 Familie
Benny gaat werken, ook al heeft hij buikpijn. Er rust een grote druk op de schouders van Niko om Japanse klanten binnen te halen met zijn Rebel-bier.
«
»
20:25 UEFA Nations League
Rechtstreeks verslag van de halve finale van de Nations League, waarin België het opneemt tegen Frankrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in het Allianz Stadium, de thuishaven van Juventus Turijn.
«
»
23:15 Snackmasters
Koen Wauters schotelt halve finalisten Dominique Persoone en Seppe Nobels een klein venijn voor: Duyvis Crac-a-Nut, pindanoten met een krokant, kruidig korstje met paprikasmaak.
«
»
00:30 Private Practice
Cooper krijgt de verrassing van zijn leven wanneer een oude bekende in de praktijk verschijnt.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers