TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Tot op de graat
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
06:00 De dagschotel
Bart Desmidt serveert ons een trio van witloof, ham en truffel.
«
»
06:10 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: bouliesalade, pitabroodjes, bitterballen & limoncello.
«
»
06:35 De gezonde goesting
Op het menu 3 gezonde gangen, waaronder een bruisende mocktail, een pikant stoofpotje & een zeemzoete crumble.
«
»
07:00 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
07:30 Nuances
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles!
«
»
08:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
10:10 Njamma Mia!
Vandaag schuiven we de stoelen onder onze Italiaanse tafel. Peppe voert ons mee naar Calabrië en dat ligt helemaal in het zuiden van Italië.
«
»
10:25 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
10:40 Panklaar
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
10:50 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique maakt tepeltjes in wine gum in zijn atelier te Brugge. Die tepeltjes zijn nodig om de praline genaamd 'moedermelk' af te werken.
«
»
11:10 Piet Patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
11:35 Vlaanderen Kookt
Vandaag krijgt Jan een portie Limburgse gastvrijheid en Griekse gezelligheid op zijn bord. Despina woont al 48 jaar in Genk, maar in de keuken tovert ze met plezier Griekse gerechten op tafel.
«
»
11:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
12:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
13:10 Steffi 's Healthy Pleasures
In de top 10 van guilty pleasures stond heel veel zoet. Daarom maakt Steffi vandaag een gezonde taart die je zelfs als ontbijt kan eten. En ze zorgt ook voor een toffe variant op instant noodles.
«
»
13:35 Vlaanderen Kookt
Jan is vandaag op bezoek bij Nicole Pauwels in Deinze. Zij maakt een Zuiderse paella, zoals haar Spaanse grootouders het haar geleerd hebben.
«
»
13:50 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
14:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
14:50 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
15:20 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
15:45 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
16:10 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: uienconfituur, lange vingers, krabsla & ketchup.
«
»
16:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
17:55 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
18:25 Nuances
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles!
«
»
19:00 Peppe's Toscane
Stefano vertegenwoordigt de 8ste generatie in de slagerij Falorni gelegen in het rustieke Greve in Chianti.
«
»
19:20 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
21:05 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
21:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
22:00 Nuances
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
22:30 Wild van wild
De wilde eend is een dier dat iedereen ongetwijfeld al in de vrije natuur heeft gezien en dat veelvuldig geserveerd wordt in het wildseizoen.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
23:25 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
00:00 Peppe e Carluccio
Njam-chef Peppe Giacomazza maakt kennis met zijn grote voorbeeld Antonio Carluccio, de peetvader van de Italiaanse keuken.
«
»
00:35 De sterrenkaart
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
01:10 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
01:35 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
02:20 A la carte
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
02:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman! Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes.
«
»
03:05 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
03:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
03:50 Nuances
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
04:15 Wild van wild
De wilde eend is een dier dat iedereen ongetwijfeld al in de vrije natuur heeft gezien en dat veelvuldig geserveerd wordt in het wildseizoen.
«
»
04:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman! Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes.
«
»
05:00 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
05:25 Peppe e Carluccio
Njam-chef Peppe Giacomazza maakt kennis met zijn grote voorbeeld Antonio Carluccio, de peetvader van de Italiaanse keuken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers