TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je iemand kan laten stoppen met snurken.
«
»
06:00 My Little Pony - Friendship is Magic
Wanneer de School van Vriendschap gesloten wordt door de EEA moet Twilight haar studenten weer samen krijgen, haar vrienden inspireren en de regels doorbreken. Ze vecht voor de rechten van de pony's.
«
»
06:20 Jabaloe
Er raast een tornado door Jabaloe Town. Sheriff Jack vraagt aan Moe om een opvangcentrum op te zetten en eten te voorzien voor het geval er slachtoffers zouden vallen.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus vindt dat hij te dik is en hij gaat op dieet. Minder eten is echter makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Klus heeft zin om te gaan kamperen, maar het regent. Hij besluit dan maar om zich in de melkherberg te installeren. Plop is daar niet zo blij mee.
«
»
06:50 Arthur & De Minimoys
Darkos heeft last van een verkoudheid en krijgt van Gokslok een drankje om daarvan verlost te raken. Maar dit drankje heeft de bijwerking dat hij onzichtbaar wordt.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat Bas nog in Spanje wonen. Ze moeten hem snel voor zich winnen.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:40 Lang Leve Koning Julien
Koning Julien en Maurice komen aan op een eiland vol vrouwelijke wasberen. Sage en Clover gaan op zoek naar emotionele steun. Mort komt meer te weten over Koto.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Jonas' besluit staat vast: hij wil zich focussen op zijn toekomst. Katja is er het hart van in en legt alle schuld bij Lisa. Suzanne is zwaar teleurgesteld in Jonas.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Evy denkt eraan om het aanbod van Stan om een boek over hem te schrijven, te aanvaarden. Ze stelt wel haar voorwaarden. Niko kan Mieke overtuigen om alleen naar het feest van Emma en Hanne te gaan.
«
»
14:25 Wittekerke
De bonte avond in De Schorre eindigt met een brand. De vlammen bereiken in geen tijd het appartement van Peter. Als bij wonder vallen er geen doden.
«
»
15:35 Private Practice
Een vrouw zonder baarmoeder vraagt hulp aan Addison en Jake omdat ze toch graag een kind wil. Amelia, die haar leven weer op orde heeft, behandelt een overspelige patint met Parkinson.
«
»
16:45 Spoed
Op de spoedafdeling is iedereen opgetogen over het huwelijk van Marijke en Luc. Cisse vormt de grote uitzondering.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Lisa is in de war en duwt Jonas opnieuw van zich weg. Dorine confronteert Sino met bewijzen en ze dient haar ontslag in. Ondertussen staat Massa in rep en roer door het bezoek van de auditeur.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Benny blijft maar slecht in zijn vel zitten. Het gebrek aan gezelschap weegt op hem. Guido loopt Griet opnieuw tegen het lijf. Raven komt voor een onaangename verrassing te staan.
«
»
20:40 Helden van hier: Politie Oostende
Agenten Rooderick en Sven nemen de kijkers mee op sleeptouw tijdens hun tweemaandelijkse schietoefening op de schietstand. Een dienstwapen dragen brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.
«
»
21:40 Axel Gaat Binnen
Axel neemt zijn intrek in het meest exclusieve woonzorgcentrum van het land: Belle Epoque in Knokke. Een standaardkamer kost er 115 euro per dag, een suite varieert tussen 169 en 229 euro per dag.
«
»
22:50 Chicago P.D.
Het team onderzoekt een reeks autodiefstallen en ontdekt dat de zaak ingewikkelder is dan oorspronkelijk gedacht. Burgess doet een ontdekking over een eerdere zaak.
«
»
23:45 Private Practice
Een vrouw zonder baarmoeder vraagt hulp aan Addison en Jake omdat ze toch graag een kind wil. Amelia, die haar leven weer op orde heeft, behandelt een overspelige patint met Parkinson.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op En.

Dossiers