TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
06:25 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
06:55 Ware delicatessen
Doorgaans zijn er mensen die echt zot zijn van oesters, en andere mensen die er echt niet van houden. In deze aflevering probeert Chef Bart Desmidt alvast zieltjes te winnen voor de zilte oesters.
«
»
07:20 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Pitabroodjes zijn hip en dat heeft ook Johan Segers goed begrepen. Op zijn menu van vandaag staat een originele variant op de traditionele pita, die oorspronkelijk met lamsvlees wordt opgevuld.
«
»
07:40 Roger van Damme: Bakken
Je hebt cakes in alle maten, smaken en gewichten. Bakker van dienst Roger van Damme maakt vandaag een sinaasappelcake in een tulband.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de dame die culinair stevig weet te score(n): Moerman Lore. Ze gaat voor de Vlaamse klassieker die bovendien ook een stevig bordje comfort food is: wortelstoemp met chipolata en pickles.
«
»
08:25 Roger van Damme: Bakken
Voor zijn bakprogramma ruilde Roger van Damme Het Gebaar in Antwerpen eventjes in voor de bakkersmolen van Essen. Daar vinden we hem ook vandaag en hij maakt er een feestelijke taart van lepelbiscuit.
«
»
08:45 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
09:15 It's Aperotime - a Taste of History
Onze bartender zet vandaag alles in het teken van de punch, dé oervader van de cocktails.
«
»
09:25 Apero-Dining
Onze chef zet een uitbundige party-mix op tafel, serveert warme pruimensalsa met kaas in elegante blikjes, gooit Japanse kippenspiesjes op de barbecue en vult citroenen met sabayon van limoncello.
«
»
09:55 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
10:40 Veldvers
Wortelen vers uit het veld. Topchef Nicolas Decloedt wordt er helemaal blij van. Vandaag maakt hij een frisse soep, een gazpacho van wortel.
«
»
11:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de dame die culinair stevig weet te score(n): Moerman Lore. Ze gaat voor de Vlaamse klassieker die bovendien ook een stevig bordje comfort food is: wortelstoemp met chipolata en pickles.
«
»
11:25 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
12:05 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
12:35 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor één van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
12:55 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
13:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de dame die culinair stevig weet te score(n): Moerman Lore. Ze gaat voor de Vlaamse klassieker die bovendien ook een stevig bordje comfort food is: wortelstoemp met chipolata en pickles.
«
»
14:00 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
14:25 Nuances
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
15:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
15:20 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
15:40 Wild van wild
Het verschil tussen een hert en een ree mag dan wel niet duidelijk zijn voor de man in de straat, voor wildexpert Gert Michiels is het klaar als een klontje.
«
»
16:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
16:55 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
17:55 Njamma Mia!
Vandaag schuiven we de stoelen onder onze Italiaanse tafel. Peppe voert ons mee naar Calabrië en dat ligt helemaal in het zuiden van Italië.
«
»
18:10 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
18:30 Panklaar
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
18:45 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique maakt tepeltjes in wine gum in zijn atelier te Brugge. Die tepeltjes zijn nodig om de praline genaamd 'moedermelk' af te werken.
«
»
19:05 Piet Patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
19:25 Vlaanderen Kookt
Vandaag krijgt Jan een portie Limburgse gastvrijheid en Griekse gezelligheid op zijn bord. Despina woont al 48 jaar in Genk, maar in de keuken tovert ze met plezier Griekse gerechten op tafel.
«
»
19:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
21:05 Steffi 's Healthy Pleasures
In de top 10 van guilty pleasures stond heel veel zoet. Daarom maakt Steffi vandaag een gezonde taart die je zelfs als ontbijt kan eten. En ze zorgt ook voor een toffe variant op instant noodles.
«
»
21:25 Vlaanderen Kookt
Jan is vandaag op bezoek bij Nicole Pauwels in Deinze. Zij maakt een Zuiderse paella, zoals haar Spaanse grootouders het haar geleerd hebben.
«
»
22:00 De Zoete Zonde
Als je zondigt, moet je het goed en vooral zoet doen. Vandaag houdt smakenkunstenaar Roger van Damme de kerk in het midden: voor wie het graag eenvoudig wil, maakt hij een chocoladebavarois.
«
»
22:30 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
23:25 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
00:00 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
00:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
01:10 Tot op de graat
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
01:30 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: bouliesalade, pitabroodjes, bitterballen & limoncello.
«
»
02:00 De gezonde goesting
Op het menu 3 gezonde gangen, waaronder een bruisende mocktail, een pikant stoofpotje & een zeemzoete crumble.
«
»
02:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
02:50 Steffi 's Healthy Pleasures
In de top 10 van guilty pleasures stond heel veel zoet. Daarom maakt Steffi vandaag een gezonde taart die je zelfs als ontbijt kan eten. En ze zorgt ook voor een toffe variant op instant noodles.
«
»
03:05 Vlaanderen Kookt
Jan is vandaag op bezoek bij Nicole Pauwels in Deinze. Zij maakt een Zuiderse paella, zoals haar Spaanse grootouders het haar geleerd hebben.
«
»
03:20 De Zoete Zonde
Als je zondigt, moet je het goed en vooral zoet doen. Vandaag houdt smakenkunstenaar Roger van Damme de kerk in het midden: voor wie het graag eenvoudig wil, maakt hij een chocoladebavarois.
«
»
03:40 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
04:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
04:30 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
04:55 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
05:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers