TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of je van de haren van wenkbrauwen een pruik kan maken.
«
»
06:05 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:25 Jabaloe
Moe organiseert een loopwedstrijd in Jabaloe Town. De winnaar krijgt een beker en een lekkere kersentaart. Sheriff Jack, Joe en Slampie nemen deel aan de wedstrijd.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Klus heeft een karretje geknutseld. Hij wil graag een rondje maken, maar zijn vrienden hebben geen zin om het wagentje voort te trekken. Geen nood, Klus heeft een fantastisch plan.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de grootste kabouter van het dorp is. Plop gelooft hem niet en stelt voor alle kabouters te meten. De grootste kabouter wordt beloond met vijf koeken.
«
»
06:50 Arthur & De Minimoys
De Seides bestoken de stronk met libelle-eitjes vol honing, waardoor iedereen vast zit. Arthur gaat op zoek naar een oplossing in de mensenwereld.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Hallo K3
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ontspannende massages die op veel bijval kunnen rekenen.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Door een schokkende ontdekking gaat Maurice op zoek naar zijn ware lotsbestemming. Ondertussen komt Julien erachter hoe zijn leven zou zijn zonder Mo-Mo.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Vandaag staan gegratineerd witloof met hespenrolletjes op het menu.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Lisa probeert Jonas los te laten, maar dat wordt haar behoorlijk moeilijk gemaakt. Pilar en Suzanne proberen er haar bovenop te helpen. Ondertussen maakt Katja gretig gebruik van de situatie.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Trudy wil zich veiliger voelen en besluit om het wapen van Niko in huis te nemen. Benny kan maar tijdelijk aan de slag bij Niko en gaat op zoek naar een andere oplossing.
«
»
14:20 Wittekerke
Kyra houdt haar belofte aan Elke en ze neemt Max op sleeptouw... naar de sauna. Arne vertelt aan zijn vader en aan Moesj dat hij zich bedacht heeft en niet in het bedrijf stapt.
«
»
15:35 Cougar Town
Jules is boos omdat haar twee beste vrienden niet goed met elkaar om kunnen gaan. Desondanks probeert ze het leuk te hebben op haar verjaardag.
«
»
16:10 Wie? Wat? Weekend!
Magazine dat een bom aan inspiratie en verrassende verhalen op je afvuurt. Klaar om het weekend terug in handen te nemen?
«
»
16:40 Spoed
Babs behandelt twee slachtoffers van een homejacking. Het valt de collega's op dat Kathy zich vreemd gedraagt. Ook Fred is niet zijn vrolijke zelve.
«
»
17:40 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:15 Lisa
Zowel Jonas als Lisa doen alsof ze elkaar hebben losgelaten, maar bij de eerste confrontatie blijkt dat allesbehalve het geval. Dorine ontdekt dat Katja heeft gelogen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Anna is niet te spreken over de plannen van Lars en Véronique. Iris krijgt nieuws van haar gynaecoloog, maar verzwijgt dit voor Peter. Raven besluit Leon te bellen en wil met hem afspreken.
«
»
20:35 Belgium's Got Talent
In deze vijfde auditieshow ontroert ruige rocker Willy iedereen met zijn zelfgeschreven nummer en zijn bijzonder verhaal. Saar en warmen de zaal op met een spectaculaire vuuract.
«
»
22:40 The Good Doctor
Asher voelt zich slecht na het stellen van de verkeerde diagnose bij zijn eerste patiënt. Bij Shaun neemt de ergernis over de onervarenheid van de nieuwe artsen ondertussen verder toe.
«
»
23:40 Chicago Med
Dr. Halstead blijft succes boeken met zijn klinische proef. Anna krijgt nieuws dat haar leven danig op z'n kop zet. Noah zit in de problemen, maar deze keer kan zelfs April hem niet helpen.
«
»
00:35 Wie? Wat? Weekend!
Magazine dat een bom aan inspiratie en verrassende verhalen op je afvuurt. Klaar om het weekend terug in handen te nemen?
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Maya!
Tijdens het spelen verwoesten Maya en Willy per ongeluk het huisje van een kleine rups. Maya wil hem helpen om een nieuw mooi en rustig plekje te vinden.
«
»
05:35 Taarten van Begijn
De elfjarige Kyra uit Laakdal wil graag een taart bakken voor haar zus Luca. Kyra kan niet vaak dingen doen met haar zus, omdat ze SMS of het smith-magenissyndroom heeft.
«
»
05:55 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers