TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Verwacht op VTM 3
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Robert vraagt aan Vanessa om de kleren van Eva weg te gooien. Vanessa kan het niet laten om de kleren te passen, maar wordt betrapt door Robert. Tim besluit om Nero te laten inslapen.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Ghost in the Shell
Major is een cyborg die een politie-eenheid leidt die als doel heeft de gevaarlijkste criminelen en extremisten ter wereld uit te schakelen. Ze wordt echter geconfronteerd met een ongrijpbare vijand.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Penny zoekt steun bij Leonard, wanneer ze naast een gastrol in 'NCIS' grijpt. Ondertussen werkt Sheldon aan zijn gevoel voor humor en probeert Raj zijn sociale vaardigheden bij meisjes te verbeteren.
«
»
16:50 The Nanny
Fran staat op het punt om te bevallen van haar tweeling. Net op tijd wordt ze bevrijd uit de lift. Niles maakt zich zorgen omdat C.C. misselijk is sinds zijn aanzoek.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Wanneer de jongens geen tickets kunnen bemachtigen voor een grote stripbeurs, besluit Sheldon zelf een bijeenkomst te organiseren. Die mondt uit in een wilde nacht met acteur James Earl Jones.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Amy kan Sheldon overtuigen om met haar op romantisch weekend te gaan voor valentijn, samen met Howard en Bernadette. Leonard en Penny brengen Valentijnsdag door bij de dierenarts.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam denkt dat hij met Pops meer geluk heeft. Hij gokt en verliest zijn geliefde speelgoed. Ondertussen eindigt Erica's droom van een optreden in een populair dansprogramma op tv in een nachtmerrie.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer wil Smithers opbeuren en gaat op zoek naar een geschikte partner voor hem. Lisa krijgt de hoofdrol in een schoolproductie, tot grote jaloezie van Millhouse.
«
»
19:10 The Simpsons
Lisa is kwaad op Marge nadat die gezegd heeft dat ze niet van Lisa's jazzmuziek houdt. Marge neemt Lisa mee op een tripje naar Capitol City om het goed te maken.
«
»
19:40 Las Vegas
Mary organiseert een huwelijk voor een erg gulle klant. Ed en Danny krijgen te maken met een paar ongewone kaarttellers. Mike volgt een vrouw die een congres bezoekt van de Born Again Virgins.
«
»
20:35 Endless Love
David is al sinds de middelbare school verliefd op Jade, maar heeft nog nooit tegen haar gesproken. Dat verandert wanneer Jades familie verblijft in het hotel waar David werkt.
«
»
22:40 Bruce Almighty
Bruce Nolan werkt als reporter voor de lokale televisie. Na een helse dag op het werk wordt hij heel boos op God. God besluit Bruce een bezoek te brengen en geeft hem voor één week al zijn krachten.
«
»
00:35 Las Vegas
Mary organiseert een huwelijk voor een erg gulle klant. Ed en Danny krijgen te maken met een paar ongewone kaarttellers. Mike volgt een vrouw die een congres bezoekt van de Born Again Virgins.
«
»
01:25 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers