TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of er oplossingen zijn tegen extreme verveling.
«
»
06:00 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:25 Jabaloe
Slampie vraagt Bessy als partner voor een koetsenrace. Twinkly begrijpt het echter verkeerd en denkt dat Slampie en Bessy gaan trouwen. Twinkly vertelt het nieuws aan de anderen.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel lezen een spannend boek over spoken. Ze zijn niet bang, tot ze vreemde geluiden horen. Lui probeert zijn vrienden gerust te stellen.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Klus is niet meer tevreden over zijn huisje. Hij besluit een nieuwe paddestoel in hout te timmeren. Maar de werken lopen niet van een leien dakje.
«
»
06:50 Arthur & De Minimoys
Arthur, Selenia en Betameche redden een megablino uit de handen van de Seides. Ze moeten het dier beschermen, zodat hij zijn reis naar het Bos van het Lot kan voltooien.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Wanneer blijkt dat Marcel enorm hard naar zweet ruikt, zoeken Rosie, Bas en Josje naar een geschikte manier om het hem tactvol te vertellen. Ondertussen prijst Josje een huidcrme aan bij Karen.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Een foutje in de nieuwe kloonmachine van koning Julien leidt tot een zwerm hongerige Morts onder leiding van een minitiran. Zelfs Timo weet niet hoe hij ze moet stoppen.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loc: Zot van Koken
Loc maakt een moelleux.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Dorine gelooft in eerste instantie niet dat Nathan de waarheid spreekt. Vooral Gert heeft het er moeilijk mee en gaat op onderzoek. Renee trekt in bij haar zieke ouders.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Niko haalt de trekker van zijn wapen over en moet zich verantwoorden tegenover Mieke. Zij eist dat hij het pistool laat verdwijnen. Zjef heeft het spelletje van Emma en Hanne door.
«
»
14:20 Wittekerke
Arne heeft besloten om in de firma van zijn vader te gaan werken en hij vertelt Celine dat ze moet uitkijken naar een andere journalist.
«
»
15:35 Private Practice
Wanneer Betsey voor de tweede keer op de spoed verschijnt, starten de artsen een onderzoek naar haar nieuwe pleeggezin. Naomi neemt een belangrijke beslissing voor haar familie.
«
»
16:45 Spoed
De medewerkers van de spoedafdeling ontvangen het resultaat van hun jaarlijkse medisch onderzoek. Vanessa is zo gezond als een visje. Kathy daarentegen krijgt schokkend nieuws te verwerken.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:15 Lisa
Nathan laat de Albrechtsen weten dat hij opnieuw vertrekt. Jonas heeft het moeilijk met het feit dat Lisa hem wegduwt. Katja en Jonas praten. Jonas is overdonderd met het nieuws van Katja.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Jelle babysit op Gaston terwijl Hanne en Quinten iets gaan eten. Louise gedraagt zich afstandelijker tegenover Raven. Mieke vindt dat Rudi moet ingrijpen op de plannen van Zjef.
«
»
20:40 Helden van hier: Politie Oostende
Een grootvader die met zijn kleinkinderen ging wandelen in de duinen is zijn jongste kleinzoon al drie kwartier kwijt. Hij is ten einde raad en heeft de politie gebeld.
«
»
21:40 Axel gaat binnen
Axel gaat enkele dagen logeren in het zeepreventorium, een medisch pediatrisch revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren in Klemskerke De Haan.
«
»
22:50 Chicago P.D.
Een agent wordt vermoord en de verdenking valt op iemand die al geruime tijd wrok koesterde tegenover de officier. Adjunct-hoofdinspecteur Samantha Miller aarzelt om de man te verdedigen.
«
»
23:50 Private Practice
Wanneer Betsey voor de tweede keer op de spoed verschijnt, starten de artsen een onderzoek naar haar nieuwe pleeggezin. Naomi neemt een belangrijke beslissing voor haar familie.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op En.

Dossiers