TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Verwacht op VTM 3
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Robert, Werner en Christoph ontdekken dat Ariane erg gespannen is na het bezoek van haar ex-man. Nero weigert te eten, ondanks de goede zorgen van Amelie en Tim.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 The Romantics
Een groep vrienden komt samen voor de bruiloft van twee van hen: Lila en Tom. De spanning neemt toe wanneer bruidsmeisje Laura arriveert. Zij had namelijk jarenlang een relatie met Tom.
«
»
16:30 The Big Bang Theory
Sheldon vindt dat Leonard moet boeten voor een fout uit het verleden. Intussen gaat Penny de confrontatie aan met Lucy, de ex-vriendin van Raj.
«
»
16:55 The Nanny
Fran en Val zitten bij de kapper wanneer hun kapster Libby plots enkele visioenen krijgt. Volgens Libby zal Val trouwen met Fred de apotheker, maar voor Fran heeft ze minder goed nieuws.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Sheldon zit in zak en as nadat zijn toevallige bijdrage aan de wetenschap weerlegd werd. Raj is intussen genoodzaakt om een week bij Howard en Bernadette te logeren.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Sheldon bezoekt zijn zus, die net bevallen is van haar eerste kindje. In Sheldons afwezigheid begint de vriendengroep zich af te vragen hoe hun leven zou zijn geweest zonder Sheldon.
«
»
18:20 The Goldbergs
Erica wil Beverly het belang van stemmen bijbrengen. Nadat Barry een worstelwedstrijd heeft verloren, wil hij zich als sportman bewijzen.
«
»
18:50 The Simpsons
De nieuwe uitvinding van professor Frink verandert hem in een echte womanizer. Ondertussen beleeft opa Simpson een hallucinante trip.
«
»
19:15 The Simpsons
Lisa wil de carrière van een dakloze folkmuzikant lanceren. Ondertussen probeert Homer de kat des huizes te redden die zich in de nesten heeft gewerkt.
«
»
19:45 Las Vegas
Een sexy, jonge vrouw komt naar het Montecito om Ed te bedanken omdat hij het leven van haar vader heeft gered. Norma, één van Monica's vrienden, vindt de vinger van een werknemer in het buffet.
«
»
20:40 Love on Safari
Webdesigner Kira erft een prachtig dierenreservaat in Zuid-Afrika. Ze twijfelt of ze het wil verkopen en besluit er een kijkje te gaan nemen. Ze maakt er kennis met de aantrekkelijke boswachter Tom.
«
»
22:30 The Aviator
Filmproducent Howard Hughes komt via Hollywood in aanraking met de luchtvaart. Hij verdiept zich in het ontwerpen van vliegtuigen. Intussen beleeft hij affaires met Katharine Hepburn en Ava Gardner.
«
»
01:40 Las Vegas
Een sexy, jonge vrouw komt naar het Montecito om Ed te bedanken omdat hij het leven van haar vader heeft gered. Norma, één van Monica's vrienden, vindt de vinger van een werknemer in het buffet.
«
»
02:25 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers