TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:00 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je ziek kan worden.
«
»
06:10 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:30 Jabaloe
Joe is verliefd op cowgirl Wendy. En dat net nu Bessy Joe wilde vragen met haar naar het cowboybal te gaan. Bessy laat Joe niet zomaar van haar afpakken.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Kwebbel voelt zich soms eenzaam in bed. Ook haar vriendjes voelen zich wel eens alleen. Daarom timmert Klus een groot bed, waarin ze samen kunnen slapen.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Klus heeft een spreekbuis geknutseld. Het ding wordt meteen getest. Hij en Lui gaan naar de keuken, terwijl Plop en Kwebbel in de herberg blijven. Nu zullen ze met elkaar praten door de spreekbuis.
«
»
07:00 Arthur & De Minimoys
Het is Hugamug en op die dag zijn de Minimoys éxtra vriendelijk. Koning Sifrat wil van die dag gebruikmaken om Malthazard een drankje te laten drinken dat vrede zou kunnen brengen in de Zeven Landen.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 Hallo K3
Wanneer de rijke en succesvolle broer van Marcel onverwachts opduikt, schakelt Marcel de K3'tjes, Rosie en Bas in om mee te doen alsof hij het zelf ook heeft gemaakt in het leven.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het VTM-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Nadat koning Julien een lawaaierige junglehaan uit zijn koninkrijk heeft verjaagd, voelt hij zich schuldig en besluit hij een reddingsactie op touw te zetten.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Loïc maakt een speculaasjavanais.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:20 Lisa
Dorine wil dat Lisa Massa verlaat, tot grote vreugde bij Katja. Jonas is hier niet mee opgezet. Dorine kan een gesprek tussen Dr. Haentjes en Gert afluisteren en ontdekt wat Gert heeft gedaan.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Niko wil iemand in dienst nemen, maar Mieke vindt dat geen goed idee. Benny biedt een oplossing aan. Liesbeth mag op sollicitatiegesprek.
«
»
14:20 Wittekerke
Jean-Paul engageert Jokke, een goeie vriend van Kevin, om zijn café open te houden. De nieuwkomer viert zijn succes in De Schorre, waar hij kennis maakt met Leen.
«
»
15:30 Private Practice
Cooper en Sam proberen een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Dokter Eddy Lambrechts heeft het ongeval niet overleefd. Ambulancier Fredje is er erg aan toe en op de spoedafdeling doet Babs alles wat in haar macht ligt om hem erdoor te halen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Jonas keer terug naar Massa waar de problemen zich opnieuw opstapelen. Dorine vertelt aan Jonas en Katja hoe Gert onder een hoedje speelde met Dr. Haentjes. Jonas is razend.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Marie-Rose vertelt Peter dat Iris een hypo heeft gehad. Hij spreekt Iris erover aan. Zij doet haar beklag bij Vanessa. Zjef wil een filmscenario schrijven over het leven van Rudi.
«
»
20:40 Helden van hier: Politie Oostende
Actiecamera's volgen de dagelijkse en soms levensgevaarlijke werkzaamheden van het politiekorps van Oostende.
«
»
21:45 Axel Gaat Binnen
Vandaag bezoekt Axel een psychiatrische instelling. Hij gaat in dialoog met de mensen die er verblijven en werken.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Ruzek en Burgess treffen op straat een kind aan dat helemaal alleen ronddwaalt. Wanneer ze het meisje naar huis brengen ontdekken ze dat haar hele familie werd vermoord.
«
»
23:55 Private Practice
Cooper en Sam proberen een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.
«
»
00:55 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of er een goede manier bestaat om je lach in te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers