TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:00 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
06:25 De sterrenkaart
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
06:55 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
07:20 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediŽnt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
07:40 Roger van Damme: Bakken
In de tweede reeks van het bakprogramma verwent Roger Van Damme je met fantastische taarten en cakes, te beginnen met een niet te versmaden chocoladetaart.
«
»
08:00 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
08:30 Lekker Lang Leven
MichaŽl neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
09:00 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
09:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dť kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
09:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
10:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
10:55 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
11:25 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
12:00 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
12:45 Veldvers
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van BelgiŽ Nicolas Decloedt blij om.
«
»
13:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
13:30 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
14:00 De dagschotel
Vandaag maakt Peppe Giacomazza spaghetti Carbonara.
«
»
14:15 Een Feest uit ItaliŽ!
Pasta all'amatriciana
«
»
14:25 Pasta & Risotto
Peppe maakt zelf heerlijke ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
14:40 Een Feest uit ItalŽ III - Peppe & de bloggers
Peppe krijgt vandaag het warme gezelschap van Katrijn van Mama's Gezonde Tips. Ze kookt graag gezond voor haar kinderen. Daarom verwerkt ze heerlijke tomaten in haar dessert ťn in het ontbijt.
«
»
14:45 Peppe e Carluccio
Njam-chef Peppe Giacomazza maakt kennis met zijn grote voorbeeld Antonio Carluccio, de peetvader van de Italiaanse keuken.
«
»
15:25 Een Feest uit ItaliŽ!
Peppe houdt van koken met pure producten. Daarom neemt hij ons mee naar de tomatenvelden in Zuid-ItaliŽ. Terug thuis, maakt hij een zalige pasta met langoustines en datterini van Elvea.
«
»
15:35 Peppe's Toscane
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht: Michelangelo, Dante, Leonardo Da Vinci, en ook de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio.
«
»
15:55 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
16:20 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
16:55 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
17:55 Njamma Mia!
Met Le Marche zitten we vandaag in Centraal-ItaliŽ. De regio is nog niet aangetast door het massatoerisme en in de kleine dorpjes is de tijd zelfs blijven stilstaan.
«
»
18:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dť kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
18:40 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique ontwikkelde een lipstick met chocolade. Een populair item dat hij geregeld presenteert in onder andere New York.
«
»
19:05 Piet Patron
In deze aflevering volgen we Anthony. Hij is de jonge keukenchef van Likokť, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de ArdŤche.
«
»
19:30 Vlaanderen Kookt
Kris kookt al jaren met veel liefde voor zijn vriendin Hannelore.
«
»
19:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
20:15 Een Feest uit ItaliŽ!
Peppe houdt van koken met pure producten. Daarom neemt hij ons mee naar de tomatenvelden in Zuid-ItaliŽ. Terug thuis, maakt hij een zalige pasta met langoustines en datterini van Elvea.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
21:05 Steffi 's Healthy Pleasures
Een copieuze maaltijd met alcoholische drankjes. En jezelf daar helemaal in verliezen. Het kan gevaarlijk zijn!
«
»
21:20 Vlaanderen Kookt
Net over de Belgische grens, in Zeeuws-Vlaanderen, woont Albert Segers. Hij voelt zich evenveel Vlaming als Nederlander en wil dan ook graag een gerecht bereiden dat onze twee landen verenigt.
«
»
21:45 De Zoete Zonde
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
22:10 Een Feest uit ItaliŽ!
Laat je inspireren door de pure keuken van njam!-chef Peppe Giacomazza en zijn gerechten met overheerlijke ELVEA tomaten uit ItaliŽ.
«
»
22:45 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
23:28 Urban Barbecue
Sterrenchef Bart Desmidt en z'n sous-chef Philip Vandamme gaan vandaag barbecueŽn in Urban Barbecue.
«
»
23:55 BBQ vanavond?!
Gegrilde makreel met kropsla / Varkensribbetjes met boontjes en frambozen / Courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
00:00 Een Feest uit ItalŽ III - Peppe & de bloggers
Peppe krijgt vandaag het warme gezelschap van Katrijn van Mama's Gezonde Tips. Ze kookt graag gezond voor haar kinderen. Daarom verwerkt ze heerlijke tomaten in haar dessert ťn in het ontbijt.
«
»
00:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
01:05 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
01:25 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
01:55 De gezonde goesting
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»
02:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
02:40 Steffi 's Healthy Pleasures
Een copieuze maaltijd met alcoholische drankjes. En jezelf daar helemaal in verliezen. Het kan gevaarlijk zijn!
«
»
02:55 Vlaanderen Kookt
Net over de Belgische grens, in Zeeuws-Vlaanderen, woont Albert Segers. Hij voelt zich evenveel Vlaming als Nederlander en wil dan ook graag een gerecht bereiden dat onze twee landen verenigt.
«
»
03:10 De Zoete Zonde
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
03:30 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
03:55 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
04:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
04:35 Urban Barbecue
Sterrenchef Bart Desmidt en z'n sous-chef Philip Vandamme gaan vandaag barbecueŽn in Urban Barbecue.
«
»
05:00 BBQ vanavond?!
Gegrilde makreel met kropsla / Varkensribbetjes met boontjes en frambozen / Courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
05:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers