TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of er een goede manier bestaat om je lach in te houden.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Is Klus een echte karatekabouter? Kan hij met de blote hand een dikke plank in twee slaan?
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop wil Klus een mooie theepot schenken. Maar door het geruzie van Lui en Kwebbel valt de theepot op de grond.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:00 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:10 Lang Leve Koning Julien
Julien houdt een ideeënwedstrijd omdat hij fastfood wil introduceren in het koninkrijk. Maar is het winnende idee een zege of een vloek?
«
»
07:35 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
Eep en Thunk ontdekken toevallig een schat met eieren. Oma krijgt nieuwe vrienden die net zo chagrijnig zijn als zij.
«
»
09:10 Hallo K3
Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw schiet haar vriend neer en vlucht naar haar beste vriendin. Floor en Femke zetten meteen de achtervolging in. In het plaatselijke theater is een kruimeldief aan het werk.
«
»
12:25 Lisa
Wanneer de CEO van Tasha meldt dat ze de campagne niet laten doorgaan wanneer Sean Dhondt niet meedoet, besluiten Jonas en Mark alles op alles te zetten om de BV alsnog te overtuigen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Niko maakt kennis met Gust, de voormalige brouwerij-eigenaar. Ten huize Jan en Linda zijn de verbouwingen volop aan de gang.
«
»
14:15 Wittekerke
Het zoontje van Peter en Karen wordt gecremeerd. Hij probeert zich sterk te houden, maar voor haar is het afscheid van Driesje hartverscheurend. Kevin weet precies hoe Karen zich voelt.
«
»
15:25 Franklin & Bash
Een weduwe roept de hulp in van Franklin en Bash. Ze heeft een meningsverschil met de vriendin van haar overleden man. Infeld is bang dat een voormalig cliënt hem stalkt.
«
»
16:20 Speechless
JJ probeert zijn nieuwe bijstandsuitkering enkel en alleen te gebruiken voor saaie zaken. Kenneth ontdekt een geheim dat gevolgen heeft voor de relatie van Jimmy en Maya. Ray ontmoet een ex-geliefde.
«
»
16:45 Spoed
De schorsing van Luc Gijsbrecht valt niet in goede aarde bij zijn collega's. Tot groot wantrouwen van Jos stelt de directie Koenraad De Coninck aan als de tijdelijke vervanger van dokter Gijsbrecht.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Lotte neemt grote risico's wanneer ze geconfronteerd wordt met een bejaarde man met alzheimer die op zijn oprit met een geweer loopt te zwaaien.
«
»
18:20 Lisa
Lisa charmeert Sean Dhondt en zorgt ervoor dat hij toch zal meedoen in de spot voor Massa. Sean herkent in haar zijn pr-manager Bram, die vroeger ook extreem verlegen was.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Lars gaat tegen de wil van Véronique in langs bij Marie-Rose. Anna en Albert brengen een bezoek aan Véronique. Anna dringt er bij haar op aan om de strijdbijl met haar moeder te begraven.
«
»
20:40 Popquiz
Deelnemers Renée (27) & Yo-Mara (35), twee vriendinnen uit Lokeren, en vader en dochter Luc (50) & Elise (21) uit Zottegem worden vandaag bijgestaan door Evi Hanssen en Adriaan Van den Hoof.
«
»
21:45 Flikken BXL
De Brusselse anti-overvalbrigade valt met meer dan 40 zwaarbewapende agenten binnen bij een bende die XTC dealt.
«
»
22:50 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
23:25 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
De containers en kartonnen dozen uit België moeten leeggemaakt worden. Staf waagt zich op het ijs in een rallywagen en het wordt tijd om de focus te verleggen op de opening van de nieuwe camping.
«
»
00:35 Franklin & Bash
Een weduwe roept de hulp in van Franklin en Bash. Ze heeft een meningsverschil met de vriendin van haar overleden man. Infeld is bang dat een voormalig cliënt hem stalkt.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:50 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of er een manier bestaat om je geheugen te wissen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers