TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:40 Relic Hunter
Sydney is al zo lang ze zich kan herinneren gefascineerd door haar grootmoeder Isabelle die in haar jeugdjaren in de Moulin Rouge danste.
«
»
13:25 Relic Hunter
Sydney krijgt telefoon van een oude vriend en sleept Nigel mee op missie naar Afrika.
«
»
14:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het nieuwe Ice Road-seizoen gaat van start. Tijdens de komende twaalf weken moeten er maar liefst 6.000 ladingen gelost worden in de olie-vestigingen in Alaska.
«
»
15:15 Xena, The Warrior Princess
Koning Lias roept Xena's hulp in om over zijn dochter Diana te waken. Haar leven is in gevaar sinds ze haar volgende huwelijk heeft aangekondigd.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Michael is bezorgd. Hij vindt dat Junior niet klaar is voor het vaderschap en wil hem een spoedopleiding geven.
«
»
16:35 The Nanny
Het nieuws dat haar ex-verloofde Danny binnenkort met zijn nieuwe vriendin in het huwelijksbootje zal stappen, is een enorme klap voor Fran. De enige remedie die ze kan bedenken, is shoppen.
«
»
17:05 Relic Hunter
In Zuid-Amerika wordt het voor Sydney en Nigel nog gevaarlijker na de ontdekking van een vaartuig met de grote krijgersgeest van de Mochias.
«
»
18:00 The A-Team
Peck brengt het team naar een restaurant waar Lin, een oude vriend van hem, kok is. Kort nadat ze het restaurant binnenwandelen wordt het eethuis onder vuur genomen.
«
»
18:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Carlile Transportation heeft amper drie maanden tijd om tweeduizend ladingen te lossen in Deadhorse. Trucker Lisa Kelly bereidt zich voor op haar eerste rit, maar ze kampt met twee grote vooroordelen.
«
»
19:50 Last Man Standing
Ed en Bonnie brengen meer en meer tijd met elkaar door. Vanessa vraagt Mike om zich niet te moeien met hun relatie, maar daar denkt hij het zijne van.
«
»
20:15 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:40 Source Code
Colter Stevens wordt wakker in een trein heeft geen idee waar of wie hij is. Voor hij doorheeft wat er aan de hand is, vernietigt een bomexplosie de volledige trein. Dan wordt hij opnuw wakker.
«
»
22:30 Dave
Ally probeert Dave warm te maken voor nieuwe seksuele ervaringen, maar legt zo per ongeluk zijn diepste en donkerste onzekerheden bloot.
«
»
23:10 Midnight, Texas
Na een tragedie zweert Manfred wraak. Joe neemt het op tegen een voormalig bondgenoot om zijn man te redden. Fiji gaat een avond uit. Kai stelt Patience voor een ultimatum.
«
»
00:00 My Wife and Kids
De familie Kyle wil graag Michaels werknemer Larry troosten. Zijn 103-jarige grootmoeder is overleden en hij geraakt maar niet over zijn verdriet heen.
«
»
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers