TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»
06:10 Percy's Tiger Tales
Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Plop is jarig. Kwebbel, Lui en Klus willen het feestvarken verrassen en laten een taart bakken. De lekkernij is zo groot dat ze er zich in kunnen verstoppen.
«
»
06:55 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:15 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:25 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:35 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Lang Leve Koning Julien
Julien raakt in paniek wanneer zijn ouders zeggen dat ze altijd zullen blijven. Zijn plan om hen bang te maken mislukt wanneer Karl hiermee te ver gaat.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:10 Wakandy
Show.
«
»
09:25 Wakandy
Show.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een frituur wordt overvallen. Terwijl Koen en Lotte de nodige vaststellingen doen duikt er opnieuw een overvaller op in de frituur.
«
»
12:25 Lisa
Gert voelt aan dat Lisa twijfelt om zijn creatief assistente te worden en probeert haar in te palmen door haar mee te nemen naar Zoë's concert.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Benny en Patrick willen weten van wie het kaartje komt dat voor Agnes is toegekomen. Zij zegt echter geen idee te hebben. Leen krijgt bezoek van Pieter: hij heeft het logboek van Faroud gevonden.
«
»
14:20 Wittekerke
Lotte weet nu eindelijk wie haar vader is, maar ze loopt niet op wolkjes. Klaartje is zichzelf niet sinds ze terug thuis woont. Nellie maakt zich grote zorgen en wil weten wat er aan de hand is.
«
»
15:20 Private Practice
Wanneer Betsey voor de tweede keer op de spoed verschijnt, starten de artsen een onderzoek naar haar nieuwe pleeggezin. Naomi neemt een belangrijke beslissing voor haar familie.
«
»
16:15 Last Man Standing
Mike gaat op zoek naar een geschikt cadeau voor Vanessa naar aanleiding van hun zakelijk jubileum. Kristin en Mandy proberen onderuit te komen aan de activiteit die Kyle georganiseerd heeft.
«
»
16:45 Sturm der Liebe
Franzi krijgt de onbekende ruiter niet uit haar hoofd. Wanneer ze hem toevallig tegenkomt tijdens een wandeling, is ze weer helemaal verliefd. Ondanks alles besluit Denise haar zus te bezoeken.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte moeten tussenbeide komen bij een zware ruzie tussen een bejaarde broer en zijn oudere zus. Vooral de zus lijkt nogal hardleers te zijn.
«
»
18:20 Lisa
Lisa wil niet ingaan op Gerts voorstel om zijn creatief assistente te worden. Wanneer Jonas haar steeds meer als een stuk vuil behandelt, begint ze echter te twijfelen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Véronique blijft in de clinch gaan met Lars. Ook met Peter komt het tot een stevige clash. Peter en Mathias doen Niko een voorstel: gaat hij hierop in?
«
»
20:40 The Voice van Vlaanderen
De concurrentie tussen de coaches laait verder op en die is voelbaar wanneer een oude bekende van vorig seizoen uit team Koen voor de tweede keer haar kans waagt.
«
»
22:35 9-1-1
De hulpdiensten doen er alles aan om bij een brandoefening de arbeiders in een wolkenkrabber te redden. Een vrouw en haar zonen raken betrokken bij een auto-ongeval. Buck heeft nieuws voor Bobby.
«
»
23:30 Chicago Med
Een ex-patiënt van dr. Halstead duikt weer op. Wanneer Ethan terugkeert, moet April kiezen tussen de waarheid zeggen of haar geheim bewaren. Dr. Charles moet de dood van zijn vrouw zien te verwerken.
«
»
00:25 Private Practice
Wanneer Betsey voor de tweede keer op de spoed verschijnt, starten de artsen een onderzoek naar haar nieuwe pleeggezin. Naomi neemt een belangrijke beslissing voor haar familie.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers