TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Franzi krijgt de onbekende ruiter niet uit haar hoofd. Wanneer ze hem toevallig tegenkomt tijdens een wandeling, is ze weer helemaal verliefd. Ondanks alles besluit Denise haar zus te bezoeken.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Instakiller
Harper is dagelijks actief op sociale media en wordt steeds populairder. Haar moeder vertrouwt het niet. Haar instinct blijkt te kloppen wanneer Harper af te rekenen krijgt met een stalker.
«
»
16:20 Anger Management
Charlie vraagt Kate mee uit naar de film. Kate is bang dat Charlie te gehecht raakt aan haar. Jen en Charlie denken dat Sam lesbisch is, nadat zij op school heeft gezoend met een meisje.
«
»
16:50 The Simpsons
Wanneer Homer zijn job verliest door een post op sociale media van Marge, gaat hij aan de slag als afwasser in een Grieks restaurant.
«
»
17:15 The Simpsons
Bart en schooldirecteur Skinner strijden om de aandacht van Barts nieuwe lerares. Een nieuw zuivelproduct dat Homer bij de Kwik-E-Mart koopt, brengt grote veranderingen teweeg bij Bart en Lisa.
«
»
17:45 Modern Family
Phil, Claire en de kinderen proberen beter met elkaar te praten en geven daarom al hun elektronische communicatiemiddelen op. Gloria is geobsedeerd door de blaffende hond van de buren.
«
»
18:10 Modern Family
De hele familie maakt zich op voor Halloween. Claire is helemaal in haar element en maakt van het huis het Haunted Dunphy House.
«
»
18:40 Modern Family
Zowel Claire als haar dochter Haley zijn beiden ziek en aan het bed gekluisterd. Nu ze verplicht samen tijd moeten doorbrengen, hebben ze tijd om hun band wat aan te halen.
«
»
19:05 Will & Grace
Jack is stomverbaasd wanneer hij hoort dat zijn vervreemde zoon Elliot zelf ook een zoon heeft, Skip. Grace en Karen kunnen zich niet gedragen in de buurt van de nieuwe, knappe man op het werk.
«
»
19:35 Will & Grace
Grace moet een reeks hotels decoreren voor een onuitstaanbare magnaat. Ondertussen verrast Will zichzelf, en vertelt Beverly Leslie zijn geheim aan Karen.
«
»
20:05 Will & Grace
Wanneer Karen het moeilijk heeft met een persoonlijke kwestie, proberen Will, Grace en Jack haar te helpen. De nieuwe zakelijke relatie tussen Will en Grace komt onder druk te staan.
«
»
20:40 Staged Killer
Naomi presenteert een succesvolle ochtendtalkshow op de televisie. Een samenwerking met collega-presentator Jake is een schot in de roos, maar dan begint hij zich te bemoeien met Naomi's privéleven.
«
»
22:25 Double Jeopardy
Libby en Nick Parsons maken een zeiltocht en vertrouwen ondertussen hun zoontje Matty toe aan oppas Angie. Diezelfde nacht, op volle zee, ontdekt Libby dat haar man plots verdwenen is.
«
»
00:20 Siren
Ben, Maddie en de andere mensen worstelen met de gevolgen van de aanval op het booreiland. De zeemeerminnen proberen terug te acclimatiseren aan het leven onder water.
«
»
01:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers