TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Een vrouw zit geklemt in haar voertuig na een kettingbotsing op de M56. Agenten gaan erop af.
«
»
15:10 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Stormweer staat garant voor chaos op de weg. Inspecteur Anton Sullivan reageert op een oproep over een dak dat op de rijbaan in Runcorn terecht is gekomen. Ondertussen, in Northwich, houdt agent Mike Clark een verdachte drugsbestuurder aan.
«
»
16:05 Walker, Texas Ranger
Walker red een Mexicaanse immigrante die illegaal het land in werd gesmokkeld en vervolgens werd gedwongen tot prostitutie. Hij gaat undercover als Mexicaanse boer om de smokkelaars op te sporen.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Luitenant-kolonel Sheppard maakt zich zorgen over het team van majoor Leonard, dat nog altijd geen verslag heeft uitgebracht van hun verkenningsmissie.
«
»
18:00 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Waddington wordt opgeroepen wanneer de camera's langs de snelweg een gestolen, witte bestelwagen spotten. Agent Howell krijgt een jonge bestuurder in het vizier.
«
»
19:00 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Janineke laat een bloedonderzoek doen omdat ze zich wat slapjes voelt. De Bomma en Renaat feesten tot de ochtend in dancing De Nieuwe Mega. Ze hebben dan ook wat te vieren: de familie zal weldra uitbreiden, zo blijkt na onderzoek bij de dierenarts.
«
»
20:30 Hellboy
In de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog zoeken de nazi's hun toevlucht tot zwarte magie om de strijd alsnog in hun voordeel te beslechten. De poort naar de hel is maar enkele minuten open geweest, toch is er een demoon op aarde belandt.
«
»
22:45 Chicago P.D.
Ruzek en Burgess zien een klein meisje in haar eentje rondlopen midden op straat. Als ze haar naar huis brengen, ontdekken ze dat haar hele familie is vermoord. Ondertussen wordt Upton benaderd voor een baan bij de FBI.
«
»
23:35 Chicago P.D.
Een agent wordt vermoord, en de verdenking valt op iemand die wrok koesterde tegen de officier. De inlichtingendienst werkt hard om de zaak op te lossen, maar Samantha Miller wil eerst het hele verhaal kennen.
«
»
00:30 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers