TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een Inuit-disco en een magisch behang met kwallen erop. Boekenjongen maakt een achtbaan.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri en zijn vrienden spelen verstoppertje in de speeltuin, maar Safir, de ijdele roze flamingo, dwarsboomt hen. Om Safir een lesje te leren, besluiten de vriendjes een trucje met hem uit te halen.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje probeert te helpen, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu speelt piraatje. Eddie en Monty doen met haar mee om te zien of ze een schatkist in huis kunnen vinden. Ze ontdekken al snel dat een schat niet per se goud hoeft te zijn, maar ook uit leuke momenten kan bestaan.
«
»
06:45 Odo
Odo en Leonardo moeten samenwerken om een beeld te maken van hun favoriete activiteit op het kamp. Odo vindt het eerst lastig om met Leonardo om te gaan, maar hij ontdekt dat hij verrassende dingen kan leren over een nieuwe vriend.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Mae-Mae heeft een nieuwe bandtent geregeld om haar grote droom, optreden op een echt podium, uit te laten komen. Maar ze is zo enthousiast dat ze niet goed meer luistert naar anderen.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Technisch gezien is Karen maar een steen, maar voor Cory is Karen ook zijn beste vriendin. Dus als ze vermist is en niemand haar kan vinden, is Cory vastbesloten haar overal te zoeken.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal verloren is. Wanneer hij naar zijn sjaal zoekt, vindt hij echter een knuffeltje in plaats van zijn sjaal.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben een gesprek over angsten. Samson is bang in het donker. Marie beweert dat ze nergens bang voor is. Samson gelooft er niets van. Ze is toch super bang voor spinnen? Maar Marie ontkent. Ze zal het zelfs bewijzen.
«
»
07:30 De WieWats
Mixo heeft besloten hiërogliefen te leren, maar als hij dat echt wil, moet hij het echte werk zien, in Egypte. Ollie tekent een kameel, en daar gaan ze.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Ric geeft de kinderen een taak. Vind de geheime deur die verstopt zit ergens in de school, en krijg het alleenrecht op de schat die binnen verborgen zit.
«
»
08:00 #LikeMe
Het gaat duidelijk beter tussen Vince en Caro. Alleen is het nog onduidelijk waar de relatie naartoe gaat. Ondertussen is Olivier van plan Philippe ten huwelijk te vragen, maar Philippe weet van niets.
«
»
08:30 Stormwind 3: op weg naar Ora
Mika vertrekt naar Andalusië waar ze een grote kudde wilde paarden ontdekt. Hun leefgebied wordt bedreigd, omdat de eigenaar het landgoed moet verkopen. Met behulp van een oude traditie wil Mika het gebied redden.
«
»
10:05 Molang
Wanneer hij geconfronteerd wordt met een enge draak, rent de legendarische held weg. Molang en Piu Piu halen hem in en helpen hem zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Elke ochtend scheert Sharko zijn indrukwekkende lichaamshaar af omdat hij zich schaamt voor wat Marina zou denken als ze erachter zou komen dat hij zo behaard is. Maar Zig gaat zijn geheim tegen hem gebruiken.
«
»
10:20 De WieWats
Mustard heeft geen geluk, hoewel hij niet gelooft in ongeluk of geluksbrengers. Maar als Petula een klavertje vier vindt, wil hij het voor zichzelf houden.
«
»
10:30 De Smurfen nieuw
Droomsmurf probeert Grote Smurf en Smurfwilgje samen te brengen door een nepval op te zetten, alleen brengt hij hen ongewild in gevaar.
«
»
10:40 De Smurfen nieuw
De Smurfen willen de zieke Gargamel helpen en gaan samen met Doktersmurf naar hem toe. Het enige probleem is dat Doktersmurf nog nooit mensen heeft behandeld!
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Groepsleider Georg wil Nicolas en zijn vrienden morsecode leren. De kinderen gebruiken fakkels om te laten zien dat ze morsecode kennen en sturen berichten naar elkaar. Maar al snel ontstaan er misverstanden.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Wanneer de vader van Nicolas ontdekt dat een collega hem heeft verslagen voor de aankomende promotie, heeft hij er genoeg van. Hij neemt ontslag en wordt visser. Nicolas vindt dit geweldig en ziet zichzelf al met zijn vader gaan diepzeevissen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina is verliefd geworden op Iers tapdansen en wil dat Sharko viool gaat spelen zodat zij kan dansen. Sharko moet zich goed concentreren om bij te blijven. Zig maakt van de afleiding gebruik om te proberen een hap uit de zeemeermin te nemen.
«
»
11:20 Coop Troep
Albert roept de troep om hulp als ze vastzitten binnen het nieuwe laserhek van de Boer. Jo en Maggie kunnen over de balken heen, dus gaan ze vooruit om Albert te redden terwijl de anderen een manier proberen te vinden om te ontsnappen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz kan voorwerpen laten verschijnen met zijn nieuwste uitvinding, waarbij hij alleen de kracht van zijn gedachten gebruikt. Hij is ervan overtuigd dat hij de meest verbazingwekkende dierenwedstrijd ter wereld zal winnen.
«
»
11:40 Ninja Express
Een uitzinnige bruid heeft een romantisch ijssculptuur nodig om haar nerveuze bruidegom tevreden te houden, dus de Ninja's reizen naar de noordpool om haar een trouwdag te bezorgen die ze nooit zal vergeten.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Tijdens een tussenstop midden in de woestijn ontmoeten de helden de sinistere Ghoula en haar bende. Bij het zien van Azrohk de Flamboyante kan Ghoula maar aan één ding denken: hem gevangen nemen.
«
»
12:20 Girls of Olympus
De meisjes betreden de zone tussen de levenden en de doden en zien verontrustende illusies.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De Wild Kratts zitten vast zonder stroom in de bamboebossen van China. Ze moeten uitzoeken hoe ze de panda's kunnen redden, die door schurk Zach Varmitech in opgezet speelgoed worden veranderd.
«
»
13:05 Kosmoo
De kat van Paula, de tante van Ellis, wordt ontvoerd. De dader vraagt losgeld. Robbe, Ellis en Kosmoo gaan op onderzoek uit en ontdekken dat er nog meer dieren worden ontvoerd in Zeezicht. Kunnen ze de ontvoerder stoppen?
«
»
13:30 Lucas en zo
Met de schatkaart op zak gaan Lucas en zijn vrienden verder met hun zoektocht naar de schat.
«
»
13:40 De Hoppers
Arno en Mo willen Esra een hart onder de riem steken. Esra wil zo graag naar een toverschool, maar zal dat ooit lukken? De twee jongens bedenken een plan. Ze laten Esra geloven dat ze toegelaten is aan de Boma Toverschool. Daria en Esra spelen mee.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur of actrice. Sander moet ontdekken wie er niet thuishoort bij de familie Johnson.
«
»
14:15 Helden
Vandaag heliumballonnen en bowling.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari krijgen een bijzondere opdracht. Ze moeten zelf als inbrekers aan de slag en een kluis kraken om het spel te kunnen winnen. Het huis dat ze moeten infiltreren wordt echter bewaakt.
«
»
14:50 Wannabe's
Video King geeft een feest. Alleen heeft Mike nog helemaal niks geregeld. Shoana besluit er haar schouders onder te zetten. Zij gaat Video King omtoveren tot een prachtige onderwaterwereld.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Zig organiseert een volleybalwedstrijd om Marina op te eten door zichzelf in hetzelfde team als haar te plaatsen, tegen Sharko en Bernie. Er ontstaat een felle competitie tussen Marina en Sharko, die hun vriendschap bedreigt.
«
»
15:15 Coop Troep
De Boer vindt Bertha en denkt dat ze een zwerfhond is. Hij wil haar trainen om een herdershond te worden. De groep maakt plannen voor een grote ontsnapping, maar dan blijkt dat Bertha van haar nieuwe rol geniet en niet weg wil.
«
»
15:30 Helden
De Helden bouwen zelf instrumenten en maken hun eigen Heldenliederen, doen een parcours met stelten en maken een echte kickertafel.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Flo en Basim willen team Hoodie weer opstarten, maar Pieter heeft vooral interesse in het vinden van de verdwenen Soufian om te achterhalen wat die met de dood van Isa te maken heeft. Bovendien lijkt Vrijbeek misdaadvrij, maar niets is minder waar.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Gymnaste Nina en haar team staan in Stuttgart op het WK in de finale. Ook voor zwemster Fleur en rolstoeltennisser Jef is het wedstrijddag en schermster Jolien en tafeltennisser Laurens bereiden zich dan voor op buitenlandse competities.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Naomi gaan op zoek naar muggen. Ze kijken wie zich het vaakst kan laten steken en hoe de muggensteek precies in zijn werk gaat.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Een compilatie van afleveringen 21 tot en met 24 van de Vlaamse fictiereeks, waarin de mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie centraal staan.
«
»
17:50 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
De volgende vraag staat centraal: wat eten olympische topsporters het allerliefst?
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari reizen in deze game naar Xeria, een planeet die is gekoloniseerd door professor Stevenson. Maar de professor is gek geworden en wil met een raket de Insanis-bloem naar de aarde sturen.
«
»
18:30 De camping
Silje stelt voor om strippoker te spelen, maar ze krijgt alleen goede kaarten in haar hand.
«
»
18:40 Silverpoint
Terwijl Bea probeert om te gaan met het verlies van Dragonfly, wil Isabel haar iets belangrijks laten zien. Dit blijkt echter een list te zijn, want Isabel opent de Artefacten en duwt Bea erin.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:05 Zig & Sharko
Sharko is het zat om Marina's magische sandalen te dragen en wil dat ze ze in een doos stopt.
«
»
19:10 De Hoppers
Wanneer Arno en Mo ontdekken dat je met het uitzenden van sportwedstrijden veel geld kan verdienen, besluit Arno zijn eigen sport uit te vinden: Hopperbal. Hij streamt de wedstrijd online en ronselt de andere Hoppers om mee te spelen.
«
»
19:30 Find Me in Paris
De studenten werken hard om de choreografie voor het eindejaarsevenement Carte Blanche te perfectioneren. Armando laat ze met elkaar concurreren. Hij bepaalt uiteindelijk welke choreografie te zien zal zijn.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers