TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Stargate Atlantis
Dokter Weir ontwaakt in een psychiatrisch ziekenhuis nabij Washington DC. Wanneer ze de dokters vraagt hoe ze daar is beland, vertellen die haar dat Atlantis niet bestaat en dat haar expeditie een fantasie is.
«
»
15:05 Stargate Atlantis
Sheppard en zijn team hebben een ontmoeting gepland met Ladon Radim, de nieuwe leider van de Genii, maar bij hun aankomst op diens planeet worden ze meteen onder vuur genomen.
«
»
16:05 Walker, Texas Ranger
Alex probeert een mishandelde vrouw tijdens een retraite van haar steungroep, te laten inzien dat haar echtgenoot nooit zal veranderen. Wanneer de man hen vervolgens opspoort is iedereen in gevaar.
«
»
17:00 Stargate Atlantis
De zus van Rodney McKay doet een belangrijke wiskundige ontdekking voor energieopwekking.
«
»
18:00 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Een noodoproep leidt tot een achtervolging met meerdere voertuigen om een kind in nood te redden. In Cheshire wordt een voertuig in beslag genomen dat vermoedelijk in verband kan worden gebracht met de georganiseerde misdaad.
«
»
18:55 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
De familie is overgestapt op een gezondere manier van leven. De Bomma heeft haar EHBO-diploma gehaald en scheurt rond in een splinternieuwe ziekenwagen. Sabrina en Janine verrassen de familie met hun exotische kookkunst.
«
»
20:30 The Grey
Na een vliegtuigcrash in Alaska, moeten de overlevers vechten voor hun leven in de wildernis, maar een roedel wolven maakt hen dit zo moeilijk mogelijk.
«
»
22:40 Jacques Vermeire: Zaalshow I
Registratie van 'Zaalshow I', de komische voorstelling van de Vlaamse alleskunner Jacques Vermeire.
«
»
00:25 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers