TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een voedselmozaïek van een blokhut, een brutale kameleon speelt met een kleurrijke spin en het Boekenmeisje maakt een drone.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Bumbalu verplaatsen een blok die de weg verspert. Een robot doet ondertussen een robotdans. Tumbi trekt een bolderkar met Poppa erin. Bumba en Bumbina hoelahoepen samen.
«
»
06:10 Dimitri
Latyr is zijn magische stenen kwijt, die hij nodig heeft om de vlammen te laten verschijnen tijdens de vuurceremonie. Dimitri en zijn vrienden gaan op zoek naar nieuwe stenen, zodat de ceremonie toch door kan gaan.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft heimwee wanneer hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij toch moet gaan, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu voelt zich buitengesloten en komt in de problemen, dus besluit ze zich te verstoppen. Anderen vrezen dat Lulu is weggelopen, maar als Lulu Monty hoort zeggen hoeveel hij van haar houdt, komt ze uit haar schuilplaats.
«
»
06:45 Odo
Odo volgt zijn kevervriendje Scuttle en raakt per ongeluk opgesloten in de hut van de kampleider. Terwijl ze wachten tot ze worden gered, houdt Odo de moed erin met een pingpongbal en een blik perziken.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Het is de jaarlijkse tuin-ontwerpwedstrijd en Zip heeft gewonnen. Hij krijgt een prijs uitgereikt.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory sluipt weg om stiekem met zijn vriendjes een griezelige film kijken. Maar als hij 's nachts bang wordt van schaduwen en geluiden in de kamer, heeft hij spijt van zijn beslissing.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Maar als het neefje van de directeur haar plek naast Luc op de kar inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie zijn onderweg naar een optreden, maar de gps en het mobieltje van Marie werken niet. Samson zoekt de weg op een kaart en stuurt Marie de juiste kant op, dat denkt hij tenminste.
«
»
07:30 De WieWats
Er is een verkleedwedstrijd op school, maar Petula heeft niet het prinsessenkostuum gekregen dat ze wilde. Ollie tekent de ingang van een kasteel en ze gaan op zoek naar een kostuum voor Petula.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Ric schrijft de schoolkinderen in voor een obstakelparcourscompetitie waar meerdere scholen aan meedoen. Een peuter raakt vermist, en de competitie wordt onderbroken.
«
»
08:00 #LikeMe
Tijdens een schooluitstap lopen de emoties hoog op. Na een zoveelste aanvaring geeft een boze Caro iedereen een veeg uit de pan. Ze is de ruzie meer dan beu en vraagt zich af of ze wel terug had moeten komen.
«
»
08:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
08:30 Pietje Kortstaart
Het schattige katje Pelle leidt een leuk leven op het platteland, maar tijdens een storm valt hij in een rivier, die hem helemaal naar de grote stad Upsala brengt. Daar ontmoet hij nieuwe vrienden maar ook vreemde types.
«
»
09:35 De Smurfen nieuw
Blaadje is ziek, waardoor het weer in de war is. De Smurfen doen er alles aan om de fee te genezen.
«
»
09:45 De Smurfen nieuw
Koksmurf maakt zich steeds meer zorgen als hij ziet dat de vetplanten niet bloeien.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn door hun stam uitgekozen om een piramide in de jungle te gaan zoeken. Wat ze niet weten is dat het goed bewaard wordt door een slang.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Sharko breekt de porseleinen dolfijn van Poseidon en geeft Zig de schuld. De Zeekoning straft en sluit Zig op in een hanger, maar Marina en Bernie besluiten hem te redden. Sharko doet alsof hij hen helpt maar verijdelt hun plannen stiekem.
«
»
10:20 De WieWats
Mixo moet denken aan het verhaal van het kleine meisje aan de andere kant van de spiegel.
«
»
10:30 De Smurfen nieuw
Het moment is eindelijk aangebroken om Specialsaparilla te gaan plukken, een magische plant.
«
»
10:40 De Smurfen nieuw
Gargamel en Azraël veranderen in Meisjessmurfen en infiltreren de voorbereidingen van het bal.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas vindt een flesje parfum in de hotellobby en geeft het trots aan Marie-Hedwig. Wat Nicolas zich niet realiseert is dat er geen parfum in het flesje zit, maar aftershave. Er gaan al snel geruchten rond over de "grap" van Nicolas.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
De visser vertelt Nicolas dat de villa van George is gebouwd op een stuk land waar een piratenschat zou liggen. Nicolas en zijn vrienden vertrekken onmiddellijk naar de villa om stiekem naar de schat te graven.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Zig ontdekt dat Sharko doodsbang is voor clowns. De hyena vermomt zich als clown en nodigt Marina uit om grappen met haar uit te halen, zodat ze haar kan benaderen en oppeuzelen. Sharko moet zijn angst overwinnen om de zeemeermin te beschermen.
«
»
11:20 Coop Troep
Bertha roept de hulp van de troep in om Sam te vragen of hij met haar uit eten wil omdat ze denkt dat hij nee zal zeggen. Maar als Flo met hem praat, denkt Sam dat ze het voor zichzelf vraagt en besluit bij de puppy's op de boerderij te gaan wonen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Met de hulp van Wiesel gebruikt Fizz komkommersoep om een schilderij te maken.
«
»
11:40 Ninja Express
Wanneer een irritante booteigenaar zijn grote schip voor haar strand parkeert, bestelt surfer Tyler een epische golf en de Ninja's doen er alles aan om te leveren.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
In een herberg in Sarawi ontmoeten de helden Solim en zijn ouders, die te druk bezig zijn met hun krimpende oase om op te merken dat hun zoon op het punt staat een imago op de wereld te zetten.
«
»
12:20 Girls of Olympus
De soldaten van Ares plunderen een dorp om al het brons van Canabrië dat ze kunnen vinden terug te krijgen, met als doel het schild te smeden. De meisjes gaan naar Olympus om de toestand van Dude te controleren, die beter wordt.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De gebroeders Kratt proberen een bidsprinkhaansoort te redden en terug te brengen naar de jungle.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe en Ellis gaan naar het museum. Daar wordt een waardevol fossiel gestolen. De bewaker werd neergeslagen en kan geen beschrijving geven van de dader.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas en Nathan volgen het spoor van de legende van Rombrant. Onderweg ontmoeten ze vreemde figuren.
«
»
13:40 De Hoppers
Geert is in shock wanneer hij ontdekt dat zijn jeugdheld en fishstickicoon, Kapitein Frigo, vervangen is door een nieuwe, jongere kapitein. Hij hoopt samen met Daria en Jackie handtekeningen te verzamelen om de oude kapitein Frigo terug te krijgen.
«
»
14:00 De Faker
De seizoensfinale belooft een spannende te worden: kunnen de meiden het verschil maken? Alle druk op de schouders van Sarah, die vandaag op bezoek gaat bij het nieuw samengesteld gezin Nuyttens-Werbrouck uit Gullegem.
«
»
14:15 Helden
kettingreactie en reuzenkatapult.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats gaat het spel in: een duistere versie van de villa. Kopieën van zijn vrienden zijn de tegenstanders. Sari is het spel ingezogen en is van uiterlijk veranderd. Enkel de gamekey, een handspiegel, kan haar terug in zichzelf veranderen.
«
»
14:55 Wannabe's
Trix heeft een jongen leren kennen: Max. Hij komt vandaag naar Video King om Trix' vrienden te leren kennen. Trix is gek op Max, al is er één ding dat haar stoort: Max goochelt af en toe. En Trix haat goochelen.
«
»
15:15 Coop Troep
Bezorgd over Bertha die haar rol in een reclamespot niet serieus lijkt te nemen, roepen de kaketoes de Troep erbij. Het script vraagt Bertha om een aantal stunts te doen waar ze bang voor is, maar de troep helpt haar de commercial te winnen.
«
»
15:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
15:30 Helden
Domotica & koorddansen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter vlucht en ontsnapt van Dorien, maar moet een plan hebben tegen Soufian. Zowel Flo, Kenza als Basim zijn door de gebeurtenissen niet meer bereikbaar. Terwijl Dorien in alle staten op zoek is naar Hoodie, ziet Pieter nog maar één oplossing.
«
»
16:30 Competitiebeesten
De lat ligt hoog voor schermster Jolien tijdens de eerste wedstrijd voor punten richting Tokio. Ondertussen pakt Nina haar koffers in voor het wereldkampioenschap gymnastiek, wat meteen de enige kans is om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Nidal bekijken de roodwitte celspin, een echte jager die door de menselijke huid kan bijten.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Een compilatie van afleveringen 17 tot en met 20 van de Vlaamse fictiereeks, waarin de mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie centraal staan.
«
»
17:50 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een duikboot. In een prachtige onderwaterwereld moeten ze op zoek naar een schat. De opdracht van het spel luidt "Vind de verloren parels en geef ze terug aan de zee".
«
»
18:30 De camping
Anja is verpletterd als haar verliefdheid plotseling opduikt op het "stomme" Olsok-feest.
«
»
18:40 Silverpoint
Na de laatste uitdaging blijft de overwinning uit doordat Louis nog steeds bewusteloos is. De teams zijn elkaar te slim af en een voor een wordt iedereen uitgeschakeld. Meg heeft geen andere keuze dan aan Louis uit te leggen wat ze hebben gedaan.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:05 Zig & Sharko
Marina maakt Sharko graag aan het lachen met haar tapdansende pop. Bedwelmd door zijn komische talent, stoort ze hem voortdurend tijdens zijn bezigheden. De haai vindt het vervelend maar durft het zijn vriend niet te vertellen.
«
»
19:10 De Hoppers
Daria en Arno beseffen dat ze allebei zo anders zijn. Daria vindt dat Arno een gemakkelijk leven heeft. Arno vindt dat Daria altijd veel te serieus is. Daria besluit de uitdaging aan te gaan: zij zal Arno zijn, maar dan moet Arno Daria zijn.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena en Max worden aan elkaar gekoppeld voor een opdracht voor de wetenschapsbeurs. Ze kunnen het echter niet eens worden over een gemeenschappelijk project, waardoor Lena zich afvraagt of ze eigenlijk wel als koppel bij elkaar passen.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat naar de Abu Simbel tempels.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers