TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Silverado
Een groep vrienden komt samen om een klein stadje te behoeden voor een kwaadaardige sheriff. Samen rijden de vier vrienden hun lot tegemoet.
«
»
16:15 NYPD Blue
Kelly en Sipowicz onderzoeken de ontvoering van de dochter van een dokter. Een vrouw en haar zoon beweren te zijn beroofd tijdens het liften.
«
»
17:15 Starsky & Hutch
Een negentienjarig meisje met een mentale beperking wordt brutaal aangevallen en verkracht. Starsky en Hutch slagen erin om de verkrachters te vatten.
«
»
18:15 Police Interceptors
De achtervolging van een gestolen Renault eindigt abrupt. In Aspley vallen agenten binnen in een pand waar vermoedelijk cannabis geteeld wordt.
«
»
19:05 Highway Cops
Agent Pickering arriveert op de plaats van een ernstig ongeval waarbij twee tieners betrokken zijn.
«
»
19:35 World's Deadliest Drivers
Een overzicht met filmpjes van falende takelwagens, maffe vrachtwagens en roekeloze chauffeurs.
«
»
20:10 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:35 Best of the Best II
Een lid van het Amerikaanse nationale taekwondoteam wordt gedood tijdens een illegaal gevecht.
«
»
22:30 Columbo
Een explosie doodt een directeur terwijl hij zijn vrouw belt met een autotelefoon, en de verdenking valt op een bedrijfsadvocaat.
«
»
23:55 Starsky & Hutch
Een negentienjarig meisje met een mentale beperking wordt brutaal aangevallen en verkracht. Starsky en Hutch slagen erin om de verkrachters te vatten.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers