TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
06:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
06:25 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer de St. Jacobsvrucht.
«
»
06:50 Nuances
Thierry bereidt als basis een bouillabaise en maakt er vervolgens een eigen interpretatie van.
«
»
07:20 DIY
Er wordt passata, ceasar dressing, madeleines, bevroren yoghurt.
«
»
07:40 Tot op de Graat
Johan Segers bereidt de bot, een minder populaire vis, in een stoverij met spekjes en savooikool.
«
»
08:00 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
08:30 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
09:00 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
09:35 KLAAR IN 20 minuten
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
10:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
10:30 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
10:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
11:40 Het Weekmenu
Steffi Vertriest bereidt onder andere kip in sinaasappelsaus met quinoawok en zalm in rode curry.
«
»
12:25 A la carte
Alain en zijn dochter Kelly willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken.
«
»
12:55 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:30 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
14:20 BBQ Vanavond?!
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
14:40 Karola's Kitchen
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
15:10 De Dagschotel
Jong geweld Michaël Vrijmoed vertelt hoe je knapperige loempia's maakt, die hij vult met kip.
«
»
15:20 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
15:55 Urban Barbecue
Michaël bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
16:25 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt wielrenner Greg van Avermaet uit en bereidt voor hem een chocolade sablé.
«
»
17:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
17:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
18:45 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
19:15 Het Weekmenu
Dominique Persoone bereidt onder andere zalm met patatjes en varkenshaasje met aardappelkoekjes.
«
»
20:05 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
21:05 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
21:25 De Gezonde Goesting
Healthy foodie Steffi maakt onder meer taartjes met speculaasbodem voor haar gasten.
«
»
21:55 De Dagschotel
Chef Dagný Rós bereidt een typisch Scandinavisch gerecht, met een feestelijk tintje: een zalm op een bedje van kruiden, gemarineerd met gin en tonic.
«
»
22:10 Karola's Kitchen
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
22:40 BBQ Vanavond?!
Een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
23:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
00:15 Soep!
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
00:35 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
01:10 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
01:40 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
02:15 De Dagschotel
Eén van de chefs maakt een lekker gerecht klaar dat de kijker thuis gemakkelijk kan namaken.
«
»
02:25 KLAAR IN 20 minuten
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
02:45 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
03:00 De Gezonde Goesting
Healthy foodie Steffi maakt onder meer taartjes met speculaasbodem voor haar gasten.
«
»
03:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
03:50 BBQ Vanavond?!
Een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
04:05 KLAAR IN 20 minuten
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
04:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
05:15 Soep!
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
05:30 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De jaren 90 voor tieners' met Steven Van Herreweghe

Steven Van Herreweghe laat een groep tieners binnen in de wondere wereld van de jaren 90. In ruil wil hij weten hoe het leven van een tiener anno 2023 eruitziet. Welke dingen zijn veranderd en wat is hetzelfde gebleven? In deze aflevering het jaar 1992.

'De Jaren 90 voor Tieners', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers