
TVgids - njam!
Andere zender »
05:15 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
06:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
06:25 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer de St. Jacobsvrucht.
«
»
06:50 | Nuances |
Thierry bereidt als basis een bouillabaise en maakt er vervolgens een eigen interpretatie van.
«
»
07:20 | DIY |
Er wordt passata, ceasar dressing, madeleines, bevroren yoghurt.
«
»
07:40 | Tot op de Graat |
Johan Segers bereidt de bot, een minder populaire vis, in een stoverij met spekjes en savooikool.
«
»
08:00 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
08:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
09:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
09:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
10:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
10:30 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
10:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
11:40 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt onder andere kip in sinaasappelsaus met quinoawok en zalm in rode curry.
«
»
12:25 | A la carte |
Alain en zijn dochter Kelly willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken.
«
»
12:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:30 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
14:20 | BBQ Vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
14:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
15:10 | De Dagschotel |
Jong geweld Michaël Vrijmoed vertelt hoe je knapperige loempia's maakt, die hij vult met kip.
«
»
15:20 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
15:55 | Urban Barbecue |
Michaël bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
16:25 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme nodigt wielrenner Greg van Avermaet uit en bereidt voor hem een chocolade sablé.
«
»
17:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
17:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
18:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
19:15 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone bereidt onder andere zalm met patatjes en varkenshaasje met aardappelkoekjes.
«
»
20:05 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
21:05 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
21:25 | De Gezonde Goesting |
Healthy foodie Steffi maakt onder meer taartjes met speculaasbodem voor haar gasten.
«
»
21:55 | De Dagschotel |
Chef Dagný Rós bereidt een typisch Scandinavisch gerecht, met een feestelijk tintje: een zalm op een bedje van kruiden, gemarineerd met gin en tonic.
«
»
22:10 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
22:40 | BBQ Vanavond?! |
Een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
23:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
00:15 | Soep! |
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
00:35 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
01:10 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
01:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
02:15 | De Dagschotel |
Eén van de chefs maakt een lekker gerecht klaar dat de kijker thuis gemakkelijk kan namaken.
«
»
02:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
02:45 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
03:00 | De Gezonde Goesting |
Healthy foodie Steffi maakt onder meer taartjes met speculaasbodem voor haar gasten.
«
»
03:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
03:50 | BBQ Vanavond?! |
Een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
04:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
04:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
05:15 | Soep! |
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
05:30 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»