TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 The World's Deadliest Weather
In het noorden van Californië woeden verschillende bosbranden. - Nabij Costa Rica zorgt een woeste zee ervoor dat een toeristenboot kapseist.
«
»
15:20 The World's Deadliest Weather
In Montecito, Californië, wordt een motorrijder verrast door een modderstroom. - In Australië wordt er bij een redding op zee voor het eerst een drone gebruikt.
«
»
16:15 SAS: Who Dares Wins Celebrity
De rekruten moeten meteen hun angsten onder ogen komen wanneer ze vanop een klif van zo'n 50 meter hoogte een vrije val moeten maken. Daarna is het tijd voor een partijtje boksen met een twist.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Het Stargate-team maakt kennis met de inwoners van de planeet Hoff en hun leider Druhin.
«
»
18:05 The World's Deadliest Weather
In het Great Smoky Mountains National Park in North Carolina en Tennessee woeden hevige bosbranden. - In Alaska komt een kajakker in de problemen.
«
»
19:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Mike Clark houdt het voertuig van een vermoedelijke drugsdealer tegen. Bij een huiszoeking bij de man thuis doet de politie een verrassende vondst.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Janineke laat een bloedonderzoek doen omdat ze zich wat slapjes voelt. Dit kan niet van de Bomma en Renaat worden gezegd, die zich tot acht uur 's morgens in dancing De Nieuwe Mega afreageren.
«
»
20:35 Charlie's Angels: Full Throttle
Detectives Natalie, Dylan en Alex worden op pad gestuurd nadat de database van de getuigenbescherming werd gekraakt. Vijf mensen van de lijst werden al vermoord.
«
»
22:25 9-1-1: Lone Star
Brandweerman Owen Strand overleefde als enige van zijn kazerne in Manhattan de aanslagen van 9/11. Hij besluit naar Austin, Texas, te verhuizen.
«
»
23:25 9-1-1: Lone Star
Het team moet een uitbraak van kwikvergiftiging, waarbij de slachtoffers zich als een soort zombie gedragen, zien in te tomen. Owen moet in het reine zien te komen met zijn ziekte.
«
»
00:10 Stargate Atlantis
Het Stargate-team maakt kennis met de inwoners van de planeet Hoff en hun leider Druhin.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers