TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
«
»
09:10 Onderbreking
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Ariane wil Lia als Roberts zus inschakelen bij de organisatie van de bruiloft, maar dat ziet Lia niet zitten. Het komt tot een confrontatie waarbij Ariane van de trap valt.
«
»
12:30 Onderbreking
«
»
14:55 The Sweetheart: Sex, Lies and Deception of a Con Man
De pas gescheiden Samantha valt als een blok voor de charmes van kinesist Brian, die haar tienerdochter Jane behandelt. Jane vermoedt echter al snel dat Brian niet te vertrouwen is.
«
»
16:35 Breeders
Paul en Ally zijn opgelucht wanneer Sprout, de woestijnrat van het gezin, eindelijk het loodje legt. Maar wanneer ze met Luke en Ava praten over de dood, worden ze zelf overmand door verdriet.
«
»
17:05 White Collar
Wanneer een vroegere bankrover de kantoren van de FBI binnenstapt om een misdaad te bekennen waarvan hij zich niets herinnert, rijzen vermoedens dat de man zijn psychiater daar voor iets tussenzit.
«
»
17:55 Modern Family
Gloria wil dat Jay met haar gaat salsadansen. Cameron wordt uitgedaagd om voor een weddenschap een knappe vrouw te versieren. Phil bouwt een boomhut voor Luke.
«
»
18:25 Modern Family
Wanneer het huis van de buren afbrandt, organiseert Claire een liefdadigheidsevenement. Cameron probeert de rest van de familie te overtuigen dat hij met een truck kan rijden.
«
»
18:50 The Simpsons
Homer wil Smithers opbeuren en gaat op zoek naar een geschikte partner voor hem. Lisa krijgt de hoofdrol in een schoolproductie, tot grote jaloezie van Millhouse.
«
»
19:15 The Simpsons
Lisa is kwaad op Marge nadat die gezegd heeft dat ze niet van Lisa's jazzmuziek houdt. Marge neemt Lisa mee op een tripje naar Capitol City om het goed te maken.
«
»
19:45 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo en zijn team moeten een vooraanstaande Russische journaliste beschermen. Jim overweegt om zijn moeder in huis te nemen als ze uit de gevangenis komt.
«
»
20:35 Jack Ryan: Shadow Recruit
Ex-marinier Jack Ryan wordt gerekruteerd door de CIA en gaat undercover als financieel analist op Wall Street. Al snel stuit hij op verdachte transacties, die mogelijk wijzen op een groot complot.
«
»
22:35 Passengers
Op een reis door de ruimte naar een verre kolonie worden twee passagiers door een storing 90 jaar te vroeg wakker uit hun hyperslaap.
«
»
00:35 Clique
Holly kan de signalen niet meer negeren en beseft ten volle in wat voor donkere wereld ze is terechtgekomen.
«
»
01:35 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers