TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Ghost in the Shell
Major is een cyborg die een politie-eenheid leidt die als doel heeft de gevaarlijkste criminelen en extremisten ter wereld uit te schakelen. Ze wordt echter geconfronteerd met een ongrijpbare vijand.
«
»
14:25 The Graham Norton Show
Graham Norton praat met Sandra Oh ('Killing Eve') en met singer-songwriter Niall Horan, die zijn nieuwe single 'Black and White' van thuis uit voorstelt.
«
»
15:05 Foute vrienden
Jeron, Begijn, Christophe en Thomas proberen in een Tilburgse bloemenwinkel de klanten te overtuigen van hun uitzonderlijke verkoopkunsten.
«
»
15:50 Foute vrienden
Jeron, Begijn, Thomas en Christophe trekken naar de Ardennen. In La Roche moeten ze, verkleed als soldaat, uitleg geven aan toeristen over een beroemde Amerikaanse tank.
«
»
16:30 Motorway Cops
Agenten Chris en Mike houden een bestuurder tegen die zonder verzekering blijkt rond te rijden. Een achtervolging leidt tot de arrestatie van een man die in het bezit is van cannabis.
«
»
17:45 Motorway Cops
Michelle Rookes en Brian Harrison krijgen te maken met een heel eigenaardige situatie wanneer ze een auto tegenhouden en de bestuurder allerhande bizarre excuses begint af te ratelen.
«
»
18:55 Police Interceptors
Phil en Clarkey sluiten een dronken chauffeur op die een hele fles whisky achter de kiezen had toen hij alsnog besloot om achter het stuur te kruipen.
«
»
19:55 Foute vrienden
Compilatie van de meest hilarische momenten uit het tweede seizoen van 'Foute vrienden'.
«
»
20:35 Hook
De Brit Peter Banning neemt zijn twee kinderen mee op reis naar Londen. Daar worden ze echter door kapitein Hook naar Neverland ontvoerd. Peter beseft dat hij als vader is tekortgeschoten.
«
»
23:05 The Net 2.0
Computeranaliste Hope Cassidy reist naar Istanbul voor haar nieuwe job. Ze ontdekt er dat haar kredietkaarten niet meer werken, haar bankrekening leeggehaald is en dat haar identiteit gestolen is.
«
»
00:55 Motorway Cops
Agenten Chris en Mike houden een bestuurder tegen die zonder verzekering blijkt rond te rijden. Een achtervolging leidt tot de arrestatie van een man die in het bezit is van cannabis.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers