TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Onderbreking
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Robert bekent aan Michael dat zijn gevoelens voor Ariane veranderd zijn. Hij zegt dat hij tijdens de ontvoering een heel andere kant van haar heeft gezien.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:50 A Christmas to Remember
Na een stressvolle periode heeft tv-kok Jennifer tijd voor zichzelf nodig. Ze besluit Kerstmis te vieren bij haar beste vriendin in een rustig bergdorpje. Onderweg krijgt Jennifer echter een ongeluk.
«
»
16:35 Single Parents
Wanneer Graham de Playboy's van Douglas in handen krijgt, beseft Angie dat ze het gesprek over de bloemetjes en de bijtjes niet langer kan uitstellen.
«
»
17:00 White Collar
Wanneer een researchspecialist van het succesvolle high-techbedrijf Novice Systems wordt vermoord, vermoedt de FBI dat Wesley Kent, de oprichter en CEO, hier iets mee te maken heeft.
«
»
17:50 Parks and Recreation
De ouders van Ben verpesten het verlovingsfeestje van hun zoon en Leslie. Chris zit op een emotionele rollercoaster.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly en Jane hebben slechts 24 uur de tijd om het huwelijk van Bill te regelen. Een waarzegster geeft haar kijk op het liefdesleven van Adam, Erica en Barry.
«
»
18:45 The Simpsons
Tijdens de thanksgivingmaaltijd beginnen Lisa en Bart te ruziën over een decoratiestuk. Ze vechten en het pronkstuk komt in de open haard terecht.
«
»
19:15 The Simpsons
De Simpsons gaan na een concert van Lisa in zeven haasten naar een spectaculaire show van stuntlui. Bart is zo onder de indruk van het spektakel dat hij nog maar één wens heeft: zelf stuntman worden.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Leonard is niet blij met het nieuws dat Penny overweegt een baan aan te nemen die haar werd aangeboden door haar ex-vriend.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Na de succesvolle afronding van het geheime Air Force-project staat Leonard, Sheldon en Howard een onaangename verrassing te wachten. Amy krijgt ondertussen een nieuwe aanbieding als onderzoekster.
«
»
20:40 Six Days, Seven Nights
Wanneer journaliste Robin onverwachts van vakantie moet terugkeren voor haar werk, ziet ze zich genoodzaakt om een beroep te doen op Quinn Harris, een uitgebluste piloot met een drankprobleem.
«
»
22:30 She's the One
De vrijgevochten New Yorkse taxichauffeur Mickey en zijn broer Francis zijn het voortdurend oneens met elkaar, maar ze hebben één gemeenschappelijke interesse: Mickeys ex-verloofde Heather.
«
»
00:25 White Collar
Wanneer een researchspecialist van het succesvolle high-techbedrijf Novice Systems wordt vermoord, vermoedt de FBI dat Wesley Kent, de oprichter en CEO, hier iets mee te maken heeft.
«
»
01:15 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers