TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Sliver
Na haar echtscheiding heeft uitgeefster Carly Norris haar intrek genomen in een kleine luxueuze flat in Manhattan. Ze verneemt dat er de laatste tijd enkele dodelijke ongevallen gebeurden.
«
»
15:00 Undercover: Fighting the Fraudsters
Er worden online heel veel soorten dieetpillen aangeboden, maar ze zijn niet allemaal legaal en veilig, zo blijkt. Paul gaat undercover en gaat de confronatie aan met de verkopers.
«
»
15:55 Foute vrienden
De vier Vrienden zijn slechts een schim van zichzelf. In de supermarkt moeten ze de klanten zo lang mogelijk schaduwen en spiegelen zonder betrapt te worden.
«
»
16:30 Foute vrienden
In deze aflevering leven Jeron, Begijn, Steven en Thomas zwaar boven hun stand: ze amuseren zich op het golfterrein en leren beginnelingen de kneepjes van het vak.
«
»
17:10 Deadly Drops: Trapped in an Elevator
Een blik op de angstaanjagende momenten waarop deze alledaagse machines voor chaos zorgen.
«
»
18:10 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul verdiept zich in de oplichtingspraktijken van verzekeringsmakelaars die valse autoverzekeringen verkopen aan chauffeurs met een hoge verzekeringspremie.
«
»
19:10 Police Interceptors
De Tactical Support Group valt rond zonsopgang een magazijn binnen om een man op te pakken van wie vermoed wordt dat hij banden heeft met de georganiseerde misdaad.
«
»
20:05 Border Security USA
Een Japanse reiziger moet een moeilijke keuze maken. De tas van een Canadese buspassagier zorgt ervoor dat ze opgepakt wordt. Een speurhond vindt iets in de prullenbak.
«
»
20:35 Ghostbusters
Wetenschappers Peter Venkman, Raymond Stantz en Egon Spengler richten een bedrijf op dat zich bezighoudt met de bestrijding van kwelgeesten. Ze worden algauw overspoeld door hulpoproepen.
«
»
22:30 Double Jeopardy
Libby en Nick Parsons maken een zeiltocht en vertrouwen ondertussen hun zoontje Matty toe aan oppas Angie. Diezelfde nacht, op volle zee, ontdekt Libby dat haar man plots verdwenen is.
«
»
00:30 Deadly Drops: Trapped in an Elevator
Een blik op de angstaanjagende momenten waarop deze alledaagse machines voor chaos zorgen.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers