TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Onderbreking
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Maja is teleurgesteld in het feit dat Constanze gelogen heeft en ze wil niet dat haar zus naar de bruiloft komt. Selina maakt zich zorgen nu haar dochters ruzie hebben.
«
»
12:30 Onderbreking
«
»
15:00 A Nutcracker Christmas
Lilly voedt Sadie op, de dochter van haar zus. Het meisje is net als haar tante een getalenteerde ballerina en krijgt de hoofdrol in 'De Notenkraker'. Deze wordt geproduceerd door Lily's ex-vriend.
«
»
16:40 Single Parents
Angie vraagt Will om hulp. Poppy ontdekt dat Douglas tegen haar liegt.
«
»
17:05 White Collar
Wanneer een bekend schilderij wordt gestolen, worden overal ter wereld vervalsingen teruggevonden. Al snel wordt duidelijk dat de dief ruim op voorhand voor de namaakschilderijen heeft gezorgd.
«
»
17:55 Parks and Recreation
Leslie en Andy gaan voor zaken naar Washington en willen tegelijkertijd ook Ben en April een bezoekje brengen. Terug in Pawnee organiseert Ron een barbecue voor alle medewerkers.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam en Brea ergeren zich aan de bemoeienissen van Beverly en doen daarom alsof ze uit elkaar gaan. De terugkeer van Lainey brengt Barry van slag.
«
»
18:45 The Simpsons
De Simpsons gaan gezellig naar de bioscoop. Tijdens de film krijgen Homer en Marge ruzie. Boos brengt Homer iedereen naar huis. Zelf rijdt hij door naar een country & westernbar.
«
»
19:15 The Simpsons
Selma begint te corresponderen met een gedetineerde. Wanneer hij vrijkomt, nodigt zij hem uit om kennis te maken met haar familie. Bart schrikt zich te pletter als hij ziet om wie het gaat.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
De groep komt samen om vakantieverhalen uit te wisselen. Sheldon en Amy vertellen over hun vreselijke reis naar Texas.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Leonard en Penny vragen Sheldon en Amy om hulp in de hoop de romantiek terug in hun huwelijk te krijgen.
«
»
20:40 An Officer and a Gentleman
Zack Mayo is een eenzaat die droomt van een carrière als gevechtspiloot. Daarvoor moet hij echter eerst slagen aan de kadettenschool.
«
»
23:00 What Men Want
Ali Davis is een spelersmakelaar die door haar mannelijke collega's steeds opzij wordt geschoven. Op een dag beschikt ze over het vermogen om de gedachten van mannen te lezen.
«
»
01:05 White Collar
Wanneer een bekend schilderij wordt gestolen, worden overal ter wereld vervalsingen teruggevonden. Al snel wordt duidelijk dat de dief ruim op voorhand voor de namaakschilderijen heeft gezorgd.
«
»
01:55 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers