TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
13:30 Twister
Jo Harding en haar ex-man Bill bestuderen tornado's. Zo komen ze erachter dat Oklahoma zal getroffen worden door een twister, de zwaarste storm die ooit door de staat raasde.
«
»
15:25 The A-Team
Tijdens een opdracht raakt Murdock zwaargewond. Omdat Luitenant Decker het A-team op de hielen zit, wordt het heel moeilijk om snel verzorging te regelen.
«
»
16:20 Xena, The Warrior Princess
Ares, de Oorlogsgod, vraagt de Drie Furiën een oordeel te vellen over Xena. De Furiën besluiten haar met waanzin te vervloeken en reiken een premie uit voor degene die haar naar hun tempel brengt.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Na de ogenschijnlijke nederlaag van Merlijn absorbeert Daniel diens krachten.
«
»
18:05 Police Interceptors
Een vluchtende chauffeur probeert Ky Kirk te slim af te zijn met zijn sliptechnieken. Een wilde achtervolging kent een tragische afloop.
«
»
19:05 The World's Deadliest Weather
Het leven van enkele bergbeklimmers komt in gevaar wanneer het Himalayagebergte af te rekenen krijgt met hevige sneeuwval en een daaropvolgende lawine.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:35 Speed
Crimineel Howard Payne bedenkt een duivels plan: hij plaatst een bom op een bus, die zal ontploffen als het voertuig minder dan 80 kilometer per uur rijdt.
«
»
22:40 Superstaar
Hilarische nieuwjaarsspecial van het komische programma waarin Gunter Lamoot in het VTM-archief duikt en enkele programma's van een unieke sound- en voicelift voorziet.
«
»
23:15 Brooklyn Nine-Nine
Adrian Pimento duikt op op het politiebureau. Hij beweert dat iemand hem probeert te vermoorden en vraagt hulp aan Jake en Charles. De rest van het team neemt deel aan een seminarie.
«
»
23:40 Brooklyn Nine-Nine
Er heerst een gezonde competitiviteit binnen het team wanneer de agenten voor de tweede keer deelnemen aan de Jimmy Jab Games.
«
»
00:10 Police Interceptors
Een vluchtende chauffeur probeert Ky Kirk te slim af te zijn met zijn sliptechnieken. Een wilde achtervolging kent een tragische afloop.
«
»
01:05 Stargate SG-1
Na de ogenschijnlijke nederlaag van Merlijn absorbeert Daniel diens krachten.
«
»
02:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers