TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Rosalie vertrekt met Christoph naar Parijs, maar ze maakt Michael wijs dat ze bij een vriend logeert. In Parijs doet Christoph er alles aan om Rosalie te verleiden.
«
»
12:15 Onderbreking
«
»
14:50 Radio Silence
Het leven van relatietherapeute Jill Peterman, die een radioshow heeft, wordt danig op z'n kop gezet door een mysterieus telefoontje van een van haar luisteraars.
«
»
16:30 Perfect Harmony
Arthur krijgt onverwacht bezoek van Tate, zijn oud-collega van Princeton, waardoor hij gaat twijfelen aan zijn leven in Conley Fork.
«
»
16:55 Timeless
In het jaar 1882 voorkomt Flynn dat Jesse James wordt gedood zodat deze zijn partner in crime kan worden. Lucy, Wyatt en Rufus schakelen vervolgens de hulp in van de Lone Ranger.
«
»
17:40 Superstore
Werknemers en klanten van Cloud 9 raken door een zware sneeuwstorm ingesneeuwd. Dat leidt al gauw tot onderlinge spanningen en strubbelingen.
«
»
18:05 The Goldbergs
Adams afkeer voor sporten wordt nog erger wanneer de broer van coach Mellor zich meldt en angst als motivatiemiddel inzet.
«
»
18:35 The Simpsons
Homer komt te weten dat zijn vaste bowlingpartner Dan Gillick als boekhouder werkt voor Fat Tony. Lisa kampt met een ijzertekort en moet dringend vlees beginnen te eten.
«
»
19:00 The Simpsons
Homer wint met een wedstrijd een gloednieuwe MyPad. Het wordt zijn favoriete hebbedingetje, tot hij het toestel stuk maakt.
«
»
19:30 The Big Bang Theory
Wanneer Sheldon op bezoek gaat bij zijn moeder in Houston, moet hij een nieuwe realiteit onder ogen zien. Intussen organiseert Ray een mysteriespel voor de vrienden.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Raj voelt zich schuldig omdat hij tegelijk uitgaat met Lucy en Emily. Penny overweegt een rol aan te nemen in een goedkope horrorfilm. Sheldon kan maar niet kiezen tussen twee consoles.
«
»
20:30 Percy Jackson & the Olympians: The Lighting Thief
Percy Jackson is 17 jaar en heeft de 'gave' meegekregen om zich in de nesten te werken. Hij komt erachter dat hij geen gewone tiener is, maar de zoon van Poseidon, de Griekse god van de zee.
«
»
22:45 The 13th Warrior
Bagdad in het jaar 922. De dichter Ahmed Ibn Fahdlan wordt verliefd op de mooie echtgenote van een rijke koopman, maar wordt daarna tot ambassadeur benoemd in het Hoge Noorden.
«
»
00:40 Timeless
In het jaar 1882 voorkomt Flynn dat Jesse James wordt gedood zodat deze zijn partner in crime kan worden. Lucy, Wyatt en Rufus schakelen vervolgens de hulp in van de Lone Ranger.
«
»
01:30 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers