TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen Uitzending
«
»
13:30 Xena, The Warrior Princess
Xena keert terug naar haar geboortestreek. Niet uit heimwee, maar om te achterhalen wat van haar een nietsontziende moordmachine heeft kunnen maken.
«
»
14:25 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle heeft de dood van Xena nog lang niet verwerkt. Er rest haar nog een belangrijke opdracht: Xena's laatste wens uitvoeren en haar naast haar broer begraven.
«
»
15:20 The A-Team
In een ogenschijnlijk vredig natuurreservaat in Kenia zijn een aantal wrede stropers aan het werk. Ze doden de kostbaarste dieren om dan veel geld te vragen voor hun pels of huid.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle maakt zich klaar om de kroon over te dragen als de dood gewaande Velasca de plechtigheid komt onderbreken.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Daniel en Vala gaan op zoek naar het superwapen van Merlin in de bibliotheek van Atlantis.
«
»
18:05 Police Interceptors
Jen en haar hond Quantum speuren in het donker naar een gevaarlijke verdachte die er niet voor terugdeinst om agenten aan te vallen.
«
»
19:05 Zware Jongens - Ice Road Truckers
In de finalestrijd pusht Polar Industries zijn chauffeurs tot het uiterste. Lisa en Todd ondervinden heel wat moeite om hun opdracht langs de bevroren Hudson Bay te voltooien.
«
»
20:00 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:30 World Grand Prix Darts
Liveverslag van ronde 2 op het dartstoernooi, waar vanavond vier wedstrijden op het programma staan.
«
»
00:00 Easy Rider
Wyatt en Billy, twee drop-outs, hebben een hoop geld verdiend met een cocaïnedeal. Ze besluiten op hun motor van Los Angeles naar New Orleans te rijden om er Mardi Gras te gaan vieren.
«
»
01:50 Police Interceptors
Jen en haar hond Quantum speuren in het donker naar een gevaarlijke verdachte die er niet voor terugdeinst om agenten aan te vallen.
«
»
02:50 Stargate SG-1
Daniel en Vala gaan op zoek naar het superwapen van Merlin in de bibliotheek van Atlantis.
«
»
03:40 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers