TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
«
»
11:50 Sturm der Liebe
Florian probeert Maja duidelijk te maken dat hij haar het lijden van een terminaal zieke patiënt wil besparen. Robert verzekert Lia dat Patricks beschuldigingen niet waar zijn.
«
»
12:40 Onderbreking
«
»
15:10 V.C. Andrews' All That Glitters
Ruby is vastbesloten om haar leven weer op de rails te krijgen, in het bijzonder voor Pearl. Wanneer Paul haar zijn steun aanbiedt, ziet ze de toekomst eindelijk weer rooskleurig tegemoet.
«
»
16:50 Perfect Harmony
Arthur helpt Ginny om haar podiumvrees te overwinnen. Dominee Jax raakt betrokken bij de onenigheid tussen Wayne en Dwayne.
«
»
17:10 Timeless
Het team traceert Flynn naar het Las Vegas van 1962. Hij probeert aan plutonium te geraken door de minnares van president Kennedy te chanteren. Rufus doet een schokkende ontdekking over een collega.
«
»
18:00 Superstore
Amy en Jonah willen hun relatie geheimhouden en doen daarom alsof ze ruzie hebben. Kelly wil overgeplaatst worden naar een nieuwe winkel.
«
»
18:20 The Goldbergs
Erica ziet haar droom van een zangcarrière uitkomen wanneer ze aan de slag mag bij een nieuwe karaokebar. Murray probeert Barry en Lainey financiële verantwoordelijkheid bij te brengen.
«
»
18:50 The Simpsons
In de toekomst is Lisa bezig met haar toelatingsopstel voor Harvard. Ze denkt terug aan al haar mislukte verjaardagen die haar gevormd hebben.
«
»
19:15 The Simpsons
Wanneer Bart vermist wordt, gaat de stad naar hem op zoek. Als bijna iedereen de hoop heeft opgegeven, krijgt Sideshow Bob Milhouse zover dat hij vertelt waar Bart zich verstopt houdt.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Penny wordt voor een moeilijke keuze gesteld wanneer Leonard een baan krijgt aangeboden in het buitenland. Het nieuws blijkt niet alleen in te slaan als een bom voor Penny, maar vooral voor Sheldon.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldon en Penny zoeken troost bij elkaar terwijl Leonard er niet is. Howard tracht Raj over zijn breuk met Lucy heen te helpen.
«
»
20:40 The Mummy
Een eeuwenoude Egyptische koningin ligt veilig begraven in een crypte diep onder de woestijn. Nadat ze met haar sarcofaag wordt opgegraven, ontwaakt ze en laat ze haar toorn los op de aarde.
«
»
22:40 Red Eye
Op weg naar Miami wordt manager Lisa Reisert gegijzeld door een man die haar hotel wil gebruiken om een belangrijke regeringsfunctionaris te vermoorden.
«
»
00:10 Timeless
Het team traceert Flynn naar het Las Vegas van 1962. Hij probeert aan plutonium te geraken door de minnares van president Kennedy te chanteren. Rufus doet een schokkende ontdekking over een collega.
«
»
01:00 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers