TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Relic Hunter
Actieserie.
«
»
13:50 Relic Hunter
Wanneer Sydney wordt gevraagd om een vreemd stuk metaal uit Washington te onderzoeken, vermoedt ze al snel dat het van buitenaardse afkomst is.
«
»
14:40 The A-Team
Les, Jaimie en Bump, drie Vietnamveteranen, willen samen met de hulp van de knappe Amanda het kleine dorp Deadman heropbouwen. Ze worden echter tegengewerkt door een zekere Gaines.
«
»
15:40 Relic Hunter
Actieserie.
«
»
16:35 The A-Team
Actieserie.
«
»
17:25 Top Gear
Automagazine.
«
»
18:25 Motorway Cops
Realityreeks.
«
»
19:40 My Wife and Kids
Komische serie.
«
»
20:05 My Wife and Kids
Michael praat in op Jr. om te komen pokeren en Vanessa en de baby thuis te laten. Maar hij had er niet op gerekend dat Jr. Jay zou meebrengen.
«
»
20:35 Easy Rider
Wyatt en Billy, twee drop-outs, hebben een hoop geld verdiend met een cocaïnedeal. Ze besluiten op hun motor van Los Angeles naar New Orleans te rijden om er Mardi Gras te gaan vieren.
«
»
22:25 The Ghost And The Darkness
1896. Luitenant-kolonel Patterson vertrekt naar Afrika met de opdracht een spoorweg aan te leggen tussen Mombassa en het Victoriameer. Ter plaatse worden de werken echter verstoord door twee leeuwen.
«
»
00:25 The A-Team
Actieserie.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sergio Over de Grens' - Axel Daeseleire (VTM)

Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Elke reis neemt hij een andere gast mee die net zo gepassioneerd in het leven staat als hij. Vandaag trekt hij met Axel Daeseleire naar de Faeröer.

'Sergio Over De Grens', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers