TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Soap.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Enchanted
Prinses Giselle wordt door de boze koningin verbannen uit haar magische wereld. Ze komt terecht in de harde realiteit van New York.
«
»
16:25 Modern Family
Komische serie.
«
»
16:55 The Goldbergs
Adam probeert zijn moeder te overtuigen dat hij zijn schooloutfits beter zelf kiest, maar dat ziet Beverly niet zitten. Ondertussen verpest Erica een familie-uitstapje.
«
»
17:20 Modern Family
Komische serie.
«
»
17:45 Modern Family
Gloria verrast Jay met een snoepreisje naar Hawaï om zijn verjaardag te vieren. Jay is er echter niet mee opgezet dat ongeveer de hele familie hen daarbij vergezelt.
«
»
18:15 The Goldbergs
Barry wil een centje bijverdienen om nieuwe schoenen te kopen en gaat aan de slag in de meubelwinkel van Murray. Beverly verbiedt Adam om naar een nieuwe horrorfilm te gaan kijken.
«
»
18:45 The Simpsons
Als Homer wordt beschuldigd van het stelen van een kostbaar schilderij, kan alleen een detective uit de jaren 70 zijn naam zuiveren. Een klassiek onmogelijk mysterie.
«
»
19:10 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
19:40 Las Vegas
Het Montecito sponsort haar eigen Americanfootballteam dat samengesteld is uit kinderen van de stafleden. Delinda vindt dat de spelers dringend nood hebben aan een modernere outfit.
«
»
20:35 First Man
Begin jaren 60. Kort na het verlies van zijn dochtertje verhuist NASA-testpiloot Neil Armstrong samen met zijn vrouw Janet en hun zoontje Rick naar Houston om deel te nemen aan Project Gemini.
«
»
23:10 Grown Ups
Vijf jeugdvrienden, Marcus, Rob, Eric, Kurt en Lenny, komen na dertig jaar opnieuw samen om hun pas overleden basketbalcoach te gedenken. Algauw ontdekken ze dat ze alle vijf erg veranderd zijn.
«
»
01:00 Las Vegas
Het Montecito sponsort haar eigen Americanfootballteam dat samengesteld is uit kinderen van de stafleden. Delinda vindt dat de spelers dringend nood hebben aan een modernere outfit.
«
»
01:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sergio Over de Grens' - Axel Daeseleire (VTM)

Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Elke reis neemt hij een andere gast mee die net zo gepassioneerd in het leven staat als hij. Vandaag trekt hij met Axel Daeseleire naar de Faeröer.

'Sergio Over De Grens', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers