TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 The Magnificent Seven
Een Mexicaans dorp wordt geterroriseerd door een bende bandieten onder leiding van schurk Calvera. De inwoners huren zeven Amerikaanse revolverhelden in om hen te beschermen.
«
»
14:05 The A-Team
Actieserie.
«
»
15:05 Relic Hunter
Actieserie.
«
»
16:05 How I Met Your Mother
Wanneer Zoey zich inschrijft om les te volgen in Teds klas, probeert ze de studenten ervan te overtuigen dat de Landmark Building gered moet worden en niet met de grond gelijk gemaakt mag worden.
«
»
16:30 My Wife and Kids
Jay dringt er bij Michael op aan om haar een cadeau voor Valentijnsdag te kopen. Maar Michael wil de kostprijs van zijn cadeau laten afhangen van de genegenheid die hij krijgt van Jay.
«
»
17:00 The A-Team
Actieserie.
«
»
18:00 Top Gear
Magazine.
«
»
19:05 Highway Cops
Enkele vrijwilligers van de SADD (Students Against Dangerous Driving) proberen hun leeftijdsgenoten te stimuleren om niet dronken achter het stuur te kruipen.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
De groep gaat helemaal uitgedost naar een gala-avond in het Natural History Museum. Daar botst Ted op Zoey en haar man, de kapitein. Ondertussen leven Robin en Barney zich uit in het museum.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Wanneer Barney een kopie van de kindershow waar Robin ooit in meespeelde terugvindt, ontdekt de groep meer over Robins verleden dan ze hadden verwacht.
«
»
20:35 Momentum
Alexis, een mysterieuze dievegge, wordt door haar voormalige partner overhaald om nog één roof te plegen. Ze ontdekt echter al snel dat het plan niet alleen om diamanten draait.
«
»
22:25 Menendez: Blood Brothers
Het verhaal van de broers Lyle en Erik Menendez. In 1989 brachten zij hun ouders om het leven. Tijdens het proces beweerden ze tot hun daad te zijn gedreven door jarenlang misbruik.
«
»
00:10 Top Gear
Magazine.
«
»
01:15 The A-Team
Actieserie.
«
»
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers