TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Christoph ziet zijn vermoedens bevestigd, Ariane is duidelijk iets van plan. Tims ontroerende liefdesverklaring brengt Franzi helemaal in de war.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Christmas in the Air
Wanneer professionele planner Lydia weduwnaar Robert en zijn twee kinderen helpt om wat meer structuur in hun dagelijks leven te brengen, leert ze dat je niet alles in het leven kan plannen.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Amy heeft geen tijd om met Sheldon samen aan zijn theorie over superasymetrie te werken, dus doet hij er alles aan om te zorgen dat ze toch vrij is.
«
»
16:50 The Goldbergs
Komische serie.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Leonard staat voor een moeilijke beslissing wanneer hij extra geld voor een studiebeurs mag uitdelen. Bernadette bouwt het tuinspeelhuis om tot een plek om te ontsnappen aan haar man en kinderen.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Sheldon probeert een band te vormen met Amy's vader, maar die raakt in de ban van Wolowitz' goocheltrucs. Dat laat Sheldon geen andere keus dan contact te zoeken met Amy's moeder.
«
»
18:20 The Goldbergs
Komische serie.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer is coach van het lacrosse team voor kinderen. Als hij Kirk Van Houten voor loser uitmaakt, neemt deze de benen net voor de kampioenswedstrijd.
«
»
19:10 The Simpsons
De Simpsons gaan naar Cuba voor goedkope zorg voor opa als het Retirement Castle en het V.A. Ziekenhuis geen oplossing hebben voor opa's gezondheidsproblemen.
«
»
19:40 Las Vegas
Wanneer diamanten ter waarde van vijf miljoen dollar gestolen worden van een gast van het Montecito, schakelt Danny de technische expertise van Mike in om de dief te pakken te krijgen.
«
»
20:35 9-1-1: Lone Star
Tommy is in shock na het plotse overlijden van haar man. Owen probeert haar zo goed als hij kan op te vangen. Daarnaast gaat een man tot het uiterste voor zijn dochter, die in een coma ligt.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
Het team komt in actie wanneer een zandstorm heel wat chaos en schade veroorzaakt. Tommy denkt na over haar toekomst en ook Owen staat voor een moeilijke beslissing. Grace gaat terug aan het werk.
«
»
22:25 9-1-1
Dramaserie.
«
»
23:20 Las Vegas
Wanneer diamanten ter waarde van vijf miljoen dollar gestolen worden van een gast van het Montecito, schakelt Danny de technische expertise van Mike in om de dief te pakken te krijgen.
«
»
00:10 Suits
Dramaserie.
«
»
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op En.

Dossiers