TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Dead Draw
Een dievenbende is erin geslaagd een drugskartel miljoenen afhandig te maken. Paranoia steekt echter de kop op wanneer blijkt dat hun vluchtroute is geblokkeerd en iemand van hen is vermoord.
«
»
13:10 Motorway Cops
De verkeerspolitie moet wetsovertreders niet alleen arresteren, ze moeten ook bewijs leveren. Maar dat is niet altijd gemakkelijk.
«
»
14:20 Xena, The Warrior Princess
Xena vertelt Gabrielle dat ze naar het Rijk van Chin moet reizen om er de Groene Draak te vermoorden.
«
»
15:20 My Wife and Kids
Michael voelt zich tekortgedaan omdat Jay constant studeert voor haar examen psychologie. Hij probeert haar wat af te leiden, maar dat draait slecht uit voor Jay.
«
»
15:50 The Nanny
Terwijl Maxwell volhoudt en weigert zijn liefde opnieuw te verklaren, zint Fran op wraak door zich als jurylid bij C.C. te voegen.
«
»
16:20 The A-Team
'The Society of Men' is een vereniging vol vredelievende mensen. In het stadje Kellysburg willen ze graag een ontmoetingshuis uitbouwen.
«
»
17:20 Relic Hunter
Sydney en haar partner Nigel zijn op avontuur in Spanje. Een paar misdadigers geven zich uit voor het duo en proberen zo kostbare relikwieën in hun bezit te krijgen.
«
»
18:15 Fresh off the Boat
Eddie ontdekt dat hij een nieuwe bewonderaarster heeft: Tina, de zus van Trent. Die waarschuwt Eddie dat hij maar beter uit Tina's buurt kan blijven, voor zijn eigen goed.
«
»
18:45 A.P. Bio
Jack gebruikt zijn nieuwe functie als rijinstructeur om wraak te nemen op de kerk van zijn moeder.
«
»
19:15 Motorway Cops
De verkeerspolitie krijgt geregeld te maken met vernielingen die veroorzaakt worden door zij die de regels negeren en gevaarlijke risico's nemen.
«
»
20:30 Police Story - Back for Law
De relatie tussen Interpolagent Zhong Wen en zijn dochter Miao Miao verloopt al jaren moeizaam. Hij is dan ook verrast wanneer ze hem uitnodigt voor een ontmoeting in de bar van een gekende crimineel.
«
»
22:35 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
23:05 Foute vrienden
De vier Vrienden zijn slechts een schim van zichzelf. In de supermarkt moeten ze de klanten zo lang mogelijk schaduwen en spiegelen zonder betrapt te worden.
«
»
23:45 My Wife and Kids
Jay dringt er bij Michael op aan om haar een cadeau voor Valentijnsdag te kopen. Maar Michael wil de kostprijs van zijn cadeau laten afhangen van de genegenheid die hij krijgt van Jay.
«
»
00:15 The Gifted
Net nu het erop aankomt, beschikt Lauren niet over haar krachten. Reeva onthult eindelijk haar duistere plan voor de Inner Circle. Jace wordt innerlijk verscheurd.
«
»
01:10 The Chi
Brandon en Emmett bedenken een plan. Ronnie moet de gevolgen van zijn daden onder ogen zien. De spanning is te snijden tussen Kevin en zijn moeder. Toussaint en Cruz doen een verrassende ontdekking.
«
»
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers