TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
06:05 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:35 Het Weekmenu - reeks 2
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
07:15 Peppe's Sicilië
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes.
«
»
07:35 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
08:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
08:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
08:50 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
09:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
09:45 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst verwelkomt vandaag chef Peppe Giacomazza. Samen zijn ze creatief met calamari of pijlinktvisjes.
«
»
10:20 De Wereld op je Bord
Als we Spanje zeggen, denken we meteen aan tapas. Deze heerlijke en simpele hapjes worden vandaag met heel veel passie bereid in De wereld op je bord.
«
»
10:45 Het Weekmenu - reeks 2
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
11:25 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
12:05 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
12:30 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
13:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
13:20 De sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
13:55 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
14:15 De dagschotel
Jan Tournier - Chinese kip met wilde rijst.
«
»
14:30 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
14:40 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
15:05 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
15:30 De dagschotel
Topchef Michaël Vrijmoed bewijst vandaag dat een fris gerecht ook echt een volwaardige maaltijd kan zijn. Hij maakt een zoetzure salade met ingelegde haring.
«
»
15:45 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
16:20 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
16:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: bouliesalade, pitabroodjes, bitterballen & limoncello.
«
»
17:05 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst staat vandaag aan de zijde van kwieke vos Jan Buytaert. De 2 heren maken vandaag een oerdegelijk kalfgebraad met een hartverwarmend sausje met peren.
«
»
18:05 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
18:35 Roger van Damme: Bakken
Je hebt cakes in alle maten, smaken en gewichten. Bakker van dienst Roger van Damme maakt vandaag een sinaasappelcake in een tulband.
«
»
18:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
19:20 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
19:45 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers - Visbouillon / Roger van Damme - banketbakkersroom / Jan Buytaert - Snelle hap / Dominique Persoone - Pindakaas.
«
»
20:15 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van chef Olivier de Vinck. Op het menu staat een heerlijke, kruidige pompoensoep. De chef combineert de soep met kikkererwten en gebakken pompoenpitjes.
«
»
21:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
21:45 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
22:20 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
In deze aflevering komt sterrenchef Wout Bru naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Wout zijn smaakpapillen zijn bijzonder kritisch. Een uitdaging dus voor onze meester-mixoloog Manuel Wouters.
«
»
22:30 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:45 De dagschotel
Het weer wil in België wel eens tegen zitten, maar met deze overheerlijke mosselen van Dominique Persoone waan je je onmiddellijk op een zonnig terrasje in Barcelona.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst ziet het rock-'n-roll-gehalte in zijn keuken vandaag stijgen in het gezelschap van chef Dominique Persoone.
«
»
23:35 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
00:00 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
00:25 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
01:05 De Wereld op je Bord
Hoewel rendieren vooral in het uiterste noorden van Noorwegen rondhuppelen, staan ze toch in het hele land vaak op het menu.
«
»
01:25 Soep!
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
01:40 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
02:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
02:15 Tot op de graat
In deze aflevering staat er een leuk visje op het programma: de rode poon.
«
»
02:35 De Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
02:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van chef Olivier de Vinck. Op het menu staat een heerlijke, kruidige pompoensoep. De chef combineert de soep met kikkererwten en gebakken pompoenpitjes.
«
»
03:30 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
03:55 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
04:25 Roger van Damme: Desserts
Plattekaas is een typisch Belgisch product. In deze aflevering gebruikt Roger het als basis voor een kersenclafoutis.
«
»
04:40 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:50 De dagschotel
Het weer wil in België wel eens tegen zitten, maar met deze overheerlijke mosselen van Dominique Persoone waan je je onmiddellijk op een zonnig terrasje in Barcelona.
«
»
05:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst ziet het rock-'n-roll-gehalte in zijn keuken vandaag stijgen in het gezelschap van chef Dominique Persoone.
«
»
05:35 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers