TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 The Naked Gun
Crimineel Vincent Ludwig plant een aanslag op Elizabeth II, de koningin van Engeland, die op bezoek komt in Amerika. De incompetente rechercheur Frank Drebin moet hier een stokje voor steken.
«
»
13:10 Motorway Cops
Speciale politieteams van Yorkshire en Humber slaan vaak de handen in elkaar om de illegale drugshandel over de wegen van Groot-Brittannië een halt toe te roepen.
«
»
14:25 Xena, The Warrior Princess
Xena, Gabrielle en Joxer beleven steeds opnieuw dezelfde dag, maar enkel Xena lijkt dit lijkt door te hebben...
«
»
15:20 My Wife and Kids
Bobby Shaw, Michaels grootste vijand, slaagt erin Jr. een contract te laten tekenen waardoor deze zich ertoe verbindt Bobby's slaaf te zijn voor de rest van zijn dagen.
«
»
15:50 The Nanny
Aan de vooravond van het huwelijksfeest van haar neef, brengt Fran samen met Val een avondje door in een populaire vrijgezellenbar. De dames lopen er ook C.C. tegen het lijf.
«
»
16:25 The A-Team
Face en Murdock kopen zestig procent van het contract van bokser Billy Marquette. B.A. en Hannibal zijn niet zo gerust in dit zakelijke avontuur.
«
»
17:25 Relic Hunter
Sydney en Nigel nemen het vliegtuig naar Cambodja om professor Choh te ontmoeten. Hun vliegtuig wordt echter gekaapt door Masters, een ontploffingsspecialist.
«
»
18:20 Fresh off the Boat
Na het zien van de film 'Legends of the Fall' raakt Louis bezeten van de wildernis. Dus besluit hij dat voor zijn 40ste verjaardag de familie met hem moet gaan kamperen.
«
»
18:50 What We Do in the Shadows
Nandors oude dienaar uit de jaren 1970 keert terug naar Staten Island, Guillermo vertrekt om een nieuwe meester te dienen, en Nadja en Laszlo blazen hun muzikale act nieuw leven in.
«
»
19:15 Motorway Cops
Agenten zijn ter plaatse bij een ernstig ongeluk in Bradford, ze achtervolgen een vluchtende Golf GTI aan hoge snelheid en doen meer dan hun plicht om een 91-jarige te helpen die gestrand is op de M62
«
»
20:30 Chicago P.D.
Bij het onderzoek naar de moord op de vriend van Burgess dreigt een onvermoede, donkere kant van haar aan het licht te komen. Maar de achterliggende reden voor de moord is een nog grotere verrassing.
«
»
21:25 Chicago P.D.
Een gewelddadige bende berooft medicijntransporten, maar geld is niet het enige motief van de gangsters. De zaak stelt de relatie van Upton en Ruzek op de proef.
«
»
22:20 Lookalikes
Piet De Praitere ontmoet onder meer de dichter Jan-Bart (Johan Vande Lanotte), survivalexpert Emmanuel (Wim De Vilder), beenhouweres Nancy (Hanne Troonbeeckx) en prostituee Cindy (Evi Hanssen).
«
»
22:50 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
23:15 Foute vrienden
De crisis laat de vier Foute Vrienden niet onberoerd. Steven, Jeron, Begijn en Thomas willen mensen aan een job helpen door uitzendconsulent te worden in een interimkantoor.
«
»
23:55 Spuiten en slikken op reis
Jan bezoekt in San Francisco het kasteel van de grootste producer van bdsm-porno. Geraldine ziet hoe 18-jarige Israëlische dienstplichtigen de discipline van het leger moeten accepteren.
«
»
00:50 My Wife and Kids
Jr. en Vanessa kondigen aan dat ze in het huwelijksbootje willen stappen binnen de twee weken. Michael en Jay bieden aan om te helpen.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers