TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:20 Sturm der Liebe
Eva krijgt de resultaten van het bloedonderzoek van Emilio. Boris is tegen het plan van Tim om van rol te wisselen, maar volgens Tim is dit de enige manier om de dader te vinden.
«
»
11:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:40 Pearl Harbor
1940. Jeugdvrienden Rafe en Danny besluiten gevechtspiloot te worden. Terwijl Danny op Pearl Harbor gestationeerd wordt, vertrekt Rafe naar Europa om er voor de Britse luchtmacht te gaan vliegen.
«
»
17:00 How I Met Your Mother
Barney roept 13 februari uit tot de feestdag voor hopeloze vrouwen. Ondertussen ontvangt Marshall een Valentijnscadeau van Lily en proberen Zoey en Ted uit te zoeken hoe het nu verder moet tussen hen.
«
»
17:30 Modern Family
Haley en Dylan verhuizen naar hun nieuwe flat, maar Claire en Phil vrezen dat ze het niet alleen gaan kunnen redden met de baby. Pameron wordt vrijgelaten uit de gevangenis.
«
»
18:00 Modern Family
Voor ze opa en oma worden, willen Phil en Claire nog een fietstocht door Italië ondernemen. Cameron en Mitchell vinden een blootblad in de kamer van Lily.
«
»
18:30 The Simpsons
De Simpsons maken plannen voor een dagje uit. Marge krijgt echter bericht dat haar tante Gladys onverwacht overleden is en dat de begrafenis net op dezelfde dag plaatsvindt.
«
»
19:00 The Simpsons
Homer vergeet Bart op te halen na een voetbalwedstrijd. Bart is natuurlijk boos op zijn vader.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Magnum en Higgins gaan undercover als koppel op een romantische rondreis om een man te schaduwen die zijn vrouw zou bedriegen, maar dan wordt een medereiziger dood teruggevonden.
«
»
20:30 An Unfinished Life
Einar Gilkyson is een verbitterde boer die zichzelf en zijn ranch heeft verwaarloosd na de dood van zijn zoon, tien jaar geleden. Op een dag staat Jean, zijn schoondochter, bij hem op de stoep.
«
»
22:35 A Beautiful Mind
De briljante wiskundige John Forbes Nash Jr. staat bekend als een arrogante professor die zijn studenten ontzag inboezemt. Tijdens de Koude Oorlog doet de overheid een beroep op hem.
«
»
01:00 Magnum P.I.
Magnum en Higgins gaan undercover als koppel op een romantische rondreis om een man te schaduwen die zijn vrouw zou bedriegen, maar dan wordt een medereiziger dood teruggevonden.
«
»
02:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers