TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:40 Magnum
Magnum is totaal verrast als hij verneemt dat de rijke playboy Wilson MacLeish, die stierf in de explosie van zijn vliegtuig, hem zijn fortuin heeft geschonken.
«
»
13:35 Magnum
Magnum en een Ninja, een Samoerai en een oud zelfmoordpact. En dat alles vanwege een antiek bord!
«
»
14:30 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het ijsseizoen is halfweg. De truckers hebben echter nog altijd 6.000 vrachtladingen te gaan en elke dag wordt het verkeer over het ijs verstoord door herstellingswerken aan het wegdek.
«
»
15:15 Top Gear
In deze aflevering rijden de mannen over een meer in IJsland. Ze onderzoeken ook wat het leukste off-road voertuig is.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Kelly, de zus van Michael, komt een weekendje op bezoek en dat is niet naar de zin van Jay. Elke keer als Kelly in de buurt is, werkt ze op Jays zenuwen. Ook dit weekend is de situatie niet anders.
«
»
16:40 The Nanny
Frans moeder Sylvia en haar vriendinnen zijn in de wolken wanneer ze acteur Ben Vereen ontmoeten ten huize Sheffield.
«
»
17:05 Relic Hunter
De onbevreesde universiteitsprofessor Sydney Fox reist naar Nepal om een kostbaar artefact te vinden voordat haar rivaal dat doet.
«
»
17:50 Magnum
Magnum en T.C. zijn beide peter van een basketballploeg. De 13-jarige Teresa komt in Hawaii aan om de ploeg van Magnum te versterken.
«
»
18:40 Zware Jongens - Ice Road Truckers
De 25-jarige Jay Westgard krijgt de opdracht de zwaarste en duurste vrachtlading naar de De Beers-mijnen te brengen. Hij heeft er alle moeite mee om het gevaarte op de weg te houden.
«
»
19:35 Brooklyn Nine-Nine
Jake en Amy proberen zwanger te geraken, maar dat gaat niet van een leien dakje. Hitchcock gaat op zoek naar de liefde van z'n leven.
«
»
20:00 Premier League Darts
Ronde 5: Gary Anderson - Jonny Clayton, Peter Wright - Rob Cross, Michael van Gerwen - Nathan Aspinall, Gerwyn Price - Glen Durrant, Dimitri Van den Bergh - Jose de Sousa.
«
»
23:25 Reservoir Dogs
De zoon van gangster Cabot brengt een bende criminelen bijeen om een belangrijke juwelier te beroven.
«
»
01:10 My Wife and Kids
Als Michael ziet dat zijn zoon Junior zich helemaal niet weet te gedragen in de buurt van vrouwen, beslist hij om hem een spoedcursus te geven.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' (Eén)

Na een wilde nacht crasht Saartje volledig, ze mist Pieter enorm. Nora neemt Hans in vertrouwen. Tinne geeft haar relatie met Steven een nieuwe kans. Bart staat onder zware druk en vliegt uit tegen zijn dochter.

'Dertigers', om 21.30 uur op En.

Dossiers