TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Annabelle lijkt de situatie in de hand te hebben, en Christoph is daar niet over te spreken. Henry bereidt de verhuis naar Mnchen voor.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Enough
Slim Hiller is een hardwerkende vrouw die ervan overtuigd is dat ze in Mitch de perfecte man gevonden heeft, maar na de geboorte van hun dochter Gracie ontdekt ze een heel andere kant van hem.
«
»
16:35 How I Met Your Mother
Ted nodigt Robin uit om met hem mee te gaan naar het huwelijk van een vriend, maar dan blijkt dat hij vergeten is om haar op de gastenlijst te laten plaatsen.
«
»
17:00 How I Met Your Mother
Ted slaagt er toch in Claudia en Stuart te herenigen: de trouwpartij gaat door. Robin krijgt onverwacht de kans om het nieuws te presenteren waardoor ze Ted niet kan vergezellen.
«
»
17:25 How I Met Your Mother
Lily en Marshall zijn reeds negen jaar samen. Om dit te vieren plannen ze een weekendje buitenshuis. Ted en Victoria zijn intussen ook een tijdje samen.
«
»
17:50 Modern Family
Phil neemt de Dunphy-clan op een roadtrip. Claire vindt het een slecht idee en hoopt dat de kinderen ruzie zullen maken. De kinderen gedragen zich echter voorbeeldig.
«
»
18:20 Modern Family
De hele familie reist naar Florida om er de begrafenis van Phils moeder bij te wonen. Phil is vastbesloten om haar laatste wens te vervullen: zijn vader aan een nieuwe vrouw helpen.
«
»
18:50 Modern Family
Cam en Mitchell zijn dolenthousiast, want homohuwelijken zijn voortaan toegestaan in Californi. Intussen vertrekt Manny voor een maand om zijn familie te gaan bezoeken in Colombia.
«
»
19:15 Will & Grace
Will ontdekt dat Noah een kind heeft waar Grace niets van weet, maar ziet zich gedwongen te zwijgen. De relatie tussen Karen en Jack wordt op de proef gesteld wanneer ze hem ontslaat.
«
»
19:40 Will & Grace
Grace ontmoet per ongeluk Noahs dochter. Wills moeder Marilyn komt op bezoek nadat haar hond is gestorven, maar ze krijgt niet de steun die ze verwacht had.
«
»
20:10 Will & Grace
Karen ontdekt dat ze heel weinig alimentatiegeld zal krijgen als ze geen foto's van de affaire van haar man kan tonen. Ze neemt Grace daarop mee naar de stripclub waar zijn minnares werkt.
«
»
20:40 Gone: Finding My Daughter
Achttien jaar nadat ze haar pasgeboren dochter afstond voor adoptie, doet een vrouw er alles aan om het meisje terug te vinden nadat ze ontdekt dat ze ontvoerd werd.
«
»
22:20 Bridesmaids
De chaotische Annie wordt gevraagd als getuige voor het huwelijk van haar beste vriendin Lilian. Annie wil het perfecte bruidsmeisje zijn en organiseert een wilde vrijgezellentrip.
«
»
00:25 Siren
Ben en Xander ontdekken iets schokkend over Chris. De zeemeerminnen zijn met uitsterven bedreigd. Is er een oplossing om de wezens te redden?
«
»
01:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' (Eén)

Na een wilde nacht crasht Saartje volledig, ze mist Pieter enorm. Nora neemt Hans in vertrouwen. Tinne geeft haar relatie met Steven een nieuwe kans. Bart staat onder zware druk en vliegt uit tegen zijn dochter.

'Dertigers', om 21.30 uur op En.

Dossiers