TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Chicago Fire
Chicago PD schakelt de brandweerkazerne in na een aanslag in een tv-studio. Casey, Severide en Boden bieden hun hulp aan. Kidd begint te twijfelen aan haar relatie.
«
»
13:40 Chicago Fire
Wanneer de kazerne uitrukt voor een auto-ongeluk, krijgt Casey een vermoeden van huishoudelijk geweld tussen de gewonde vrouw en haar man. Ondertussen biedt Kidd Severide een helpende hand aan.
«
»
14:25 De Wegpolitie UK
Spike en Ian Squire achtervolgen een twintigjarige dronken bestuurder die hen probeert af te schudden op een camping. Ben achtervolgt een jonge racer.
«
»
15:20 Top Gear
Automagazine.
«
»
16:20 My Wife and Kids
De familie brengt een avond door in een Japans restaurant. In tegenstelling tot alle andere tafels worden zij niet op hun wenken bediend.
«
»
16:45 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat Maxwell en C.C. de bekende soapacteur Brock Storm proberen vast te leggen voor hun volgende musical, is ze door het dolle heen.
«
»
17:10 Xena, The Warrior Princess
Ares, de oorlogsgod, heeft de formule van een revolutionair metaal gestolen van Hephaestus. Xena wil Ares een lesje leren.
«
»
18:00 Magnum
Magnum reist naar Sicilië, waar hij de jonge Katrina uit de klauwen van de gewetenloze Marquese DeComo moet redden. Hij slaagt in zijn opdracht, maar dat bekomt hem niet bepaald goed.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Een arrestatie thuis draait uit op een impasse tussen de politie en een gewapende verdachte. Spike ontdekt een hoop cannabis samen met enkele jachtgeweren. Politiehond Ronnie strikt een geseinde man.
«
»
19:45 Brooklyn Nine-Nine
Gina speelt een spelletje schaak met kapitein Holt, maar de inzet is hoog. Rosa en Amy gaan met Gina naar een fancy brunch. Jake en Gina proberen een chique club te infiltreren.
«
»
20:10 Flodder
Opa is jarig. Hij krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk ook te opwindend cadeau.
«
»
20:40 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
Wanneer hun rustige stadje wordt geteisterd door een zombie-invasie, bundelen drie scoutsjongens hun krachten met een stoere serveerster om de mensheid te redden.
«
»
22:25 Axel Opgelicht
Axel Daeseleire trekt naar Boedapest en laat er zich gewillig oplichten, om zo de oplichterspraktijken in de stad bloot te leggen.
«
»
23:25 Mr Inbetween
Je mag Ray gerust om een gunst vragen, maar vergeven doet hij niet.
«
»
23:50 Mr Inbetween
Een oude vriend neemt de schuld op zich. En boontje komt om zijn loontje voor een zakenpartner.
«
»
00:15 My Wife and Kids
Claire heeft voor het eerst een afspraakje met Tony, maar Michael ziet er tegenop om haar te laten gaan.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Zorgen voor Mama' - Kristl Verbeke

Kristel maakt kennis met de 43-jarige Marleen uit Hamme, uitgerekend de plek waar Kristel als tiener zelf opgroeide in armoede. Marleen en haar man Sven zijn beiden al jaren werkloos en straathoekwerker Joost hoopt daar verandering in te kunnen brengen. In Ravels ontmoet Kristel de 25-jarige Ellen, een alleenstaande mama met twee kinderen. Ellen staat er alleen voor in de opvoeding en kan op niemand anders rekenen dan zichzelf. Ze werkt als poetsvrouw en 60 euro per week is alles wat er overblijft om van te leven. Sociaal werker Claudia schiet te hulp.

'Zorgen Voor Mama', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers