TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Ondanks de twijfels van Werner, sluit Christoph toch een deal met Yvonne. Ariane staat intussen bij het altaar, ongeduldig wachtend op Robert, die de trouwringen vergeten is.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 27 Dresses
Jane is al sinds haar kindertijd dol op trouwfeesten. Ze is in haar leven al 27 keer bruidsmeisje geweest, maar zelf was ze nog nooit de bruid. Net als ze denkt haar toekomstige bruidegom gevonden te hebben, verovert haar zus zijn hart.
«
»
16:40 Breeders
Paul probeert zich te focussen op de aankomende bruiloft, maar hij wordt voortdurend gestoord. Ondertussen heeft Ally het druk op werk, gedraagt Luke zich slecht op school en begrijpt Leah niet waarom Paul en Ally per se willen trouwen.
«
»
17:05 White Collar
Neal blijft het mysterie van de Codex onderzoeken. Peter moet een zaak behandelen met zijn ex-vriendin, Jill, wat Elizabeth onzeker maakt.
«
»
17:55 Modern Family
De familie helpt Claire met haar voorbereidingen op het televisiedebat voor de gemeenteraad. Lily wordt voor het eerst bloemenmeisje, maar heeft net haar eerste vloekwoord ontdekt en Mitch en Cam weten niet wat ze hiermee moeten.
«
»
18:25 Modern Family
Phil is zo druk met het imponeren van een potentiële nieuwe klant dat hij geen oog heeft voor Claire die vindt dat Tad haar ongepast behandelt. Jay en Gloria bieden Mitchell en Cameron onderdak terwijl hun huis ontsmet wordt.
«
»
18:50 The Simpsons
Homer probeert vriendschap te sluiten met zijn nieuwe collega Wayne Slater. Die blijkt banden te hebben met de Oekraïense maffia, waardoor Homer gevaar loopt. Marge droomt ervan om deel te nemen aan de kookwedstrijd MasterChef.
«
»
19:15 The Simpsons
Na een zoveelste grap van Bart, wordt Skinner zwaar berispt door Chalmers. Skinner daagt daarop Chalmers uit om zelf te proberen Bart iets aan te leren. Die aanvaardt de uitdaging en hij leert Bart over voormalig president Theodore Roosevelt.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Een vals alarm zorgt ervoor dat het team op jacht gaat om een groep te stoppen die lokale gemeenschappen bombardeert. Verder brengt de relatie die Street met zijn moeder heeft zijn carrière in gevaar.
«
»
20:35 The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
Rick 'O Connell en zijn familie binden de strijd aan met een vervloekte Chinese keizer. Samen moeten ze proberen de keizer en zijn leger te stoppen.
«
»
22:40 A Score to Settle
Frankie wordt uit de gevangenis vrijgelaten vanwege een terminale ziekte. Hij staat voor de keuze of hij tijd met zijn gezin wil doorbrengen of wraak wil nemen op degenen die verantwoordelijk zijn voor zijn onrechtmatige gevangenschap.
«
»
00:30 S.W.A.T.
Een vals alarm zorgt ervoor dat het team op jacht gaat om een groep te stoppen die lokale gemeenschappen bombardeert. Verder brengt de relatie die Street met zijn moeder heeft zijn carrière in gevaar.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers